AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mutfak şefi. Yemek yapsın ustaca tavayı sallasın bana yemek hazırlasın ateşler çıkarsın tavadan ben izleyeyim
Hahahaha hayale bak 😄
Kanka sen hayat arkadaşı eş sevgili mi arıyorsun yoksa hizmetçi uşak felan mi anlayamadım 😂😂
🤣🤣 çok iyi değilmi ama ya bana seksi geliyor, bir şeyler doğrarken arada bakışlarıylada beni kessin. jsjssjjsjsjsjsj
@mem_û_zîn niye ne alakası var ki insanın sevdiği insana yemek yapması uşaklık mı? Ozaman sen kendine bi hizmetçi arıyorsun eş değil.
Sana bakarken sen sırnaş adam parmakları dograsin tencereye tavaya atsın artık bedavaya beyaz et canlı canlı hemde 😋😋😋 tamam itiraf etmek gerekirse yemek yapma konusunda iddialı biriyim gerek çalıştığım yerler olsun gerek arkadaş ev ortamı olsun ama bulaşığı hep başkasına kitlemişim 😁😁
Eşler birbirine yemek yapar ya bunda sıkıntı yok ama sen oturup nasıl dogradığının bile hayalini kuruyorsan ona gülerim 😂 kimseyi takma zaten yemek hazırlamak gibi ufak bişeyi bile önemsemeyen ilgi göstermeyeni otur sorgula
@tortitotilla kankam bak yalakalık olsun diye değil gerçekten yemek konusunda başarılı biriyim medeniyet konusunda da kanka insanız medeniyiz de şaka yapıyorum sen ciddiye alıyorsun ayrıca kadın melektir araç değil canısı ben makara olsun diye dedim bilmem tarif edebildim mi 😋😋
@Uzulmesanati haklısın canım😉 Ben hep aşçı bi kocanın hayalini kuruyorum jsjsjs fantezi işte😂
@tortitotilla zevkler tartışılmaz kanka ne diyim inşallah bulursun🙏😂😂
amin 😍
Çok fazla var ama benim de olmak istediğim meslek olduğu için mühendislik diyeceğim.
Aynen mühendislikte güzel hem kadına ben erkeğe çok yakışıyor:)
İki cins için de zaten rahat giyinmek efsane bir şey olsa da resmi kıyafetler çok ayrı
Tabi orası öyle
asker, polis, savcı, avukat en karizmatik olanlar bunlar
Aynen güzel meslekler
Komiserlere tapıyorum
Kız tapıyorum deme bari 😂😂
Ahahah
Senin uniforma fantezin var ondan uzjskskss
Yok ya aileden kaynaklanıyor ailede de herkes asker polis olduğu için küçüklükten beri öyle gördük ondan
Beyaz uniforma olan aileden de beyaz uniformali birileri cikmasi gibi vayyy beeee genetik gibi la bu harbi
Genetik herhalde 😄 mesela kız kuzenlerim evlendi hepsi asker polis öyle denk geldi yani gelen damatlar bile asker polis şimdi ben napayım
Bence bulundugun ortam psikolojik olarak etkiliyor zkzhslsjslsn yani tesisatcilar olsaydi cevrende ya da ogretmen ona gore olurdu jzhzjzjz
Hehehhe 😂 bilmiyorum valla hayırlısı olsun düzgün olsun ilk başta ondan sonra mesleğin pek bir önemi yok
Kiralık katil olabilir kanka 😋
O da güzel meslek 😂
Tabii ki kanka yanımda ki kadın da yankim olur dürbün ile izler merminin nasıl temas ettiğini 😂😂 tövbe tövbe ya kanka insan olsun de mesleği geç Allah Allah 😋
Hehehhe😂 tabiki be orası öyle helalinden para kazansın kimseye muhtaç olmasın yeter kadın içinde geçerli bu 😌
Tabi tabii 😁😁 versinler bir kanas bana ya da Zagros adam başı 5 milyoncuk para versinler alırım parayı kaçar giderim mannak miyim kanka bana zarar vermeyen birini öldüreyim ama babanı vur deseler affetmem kanka 😋
Ne diyon la yürü git
Kafa gidip gidip geliyor galiba kanka senin babanı demiyorum kendi babamı diyorum ve laflarını seçerek konuşursan sevinirim
Kanka bence senin kafa gidip gidip geliyor her neyse uzatmayalım
Valla kanka uzatmayalım bence de çünkü kimse sebepsiz yere babasına öyle demez ayrıca kafam yerinde benim canım
Peki yerinde tamam anladık😄🙏
Sen paraları al kaç
Bak yaaa 😂😂 kanka bize cektirmedigini bırakmadı o yüzden dedim 😏
😂😂
Kim cektirmedigini bırakmadı 🤔
Hani geçen aradığın da konuşmuştuk ya uzun uzun anlatmıştım kanka 😋😋😂😂😝
Ne diyon olm kafa mı buluyorsun tanımıyorum bile😂
Kanka dalgaya alırsan lodos olurum tusunami olurum gelirim valla 😝
Zengin eden tüm meslekler 😂
Yaaa siz var ya😂😂
öyle bir meslek yok
Hmm 🤔