İşsizlik, depresyon ve baba?

mezun olalı daha 1 ay anca oldu geçici mezuniyet belgemi bile 4 gün önce aldım. fakat babamın işsizlik baskıları çoktan başladı daha 3. sınıftan 4. sınıfa geçerken bile bunu yaptı. daha demin haberlerde işszilik ile ilgili şeyler çıktı ders çalışıyordum ve dönüp bana baktı yan yan. üstelik bunu yaptığı kızı üniversiteyi 2. bitirdi bir çift anadal 3 aöfte okudum yanında. sırf işsizlik bıdırtısı çekmemek için yüksek lisansa başvurdum bu hafta ne yüksek lisansa göndermek istiyot ne çalışmak istediğim sektörü beğeniyor ne de 20bin tllik kykmı ödemek istiyor. okurken ben ödeyeceğim deyip kendisi çektirdi bana krediyi heee bu arada durumumuz hakikaten çok iyi paralar akıyor evden fakat sadece bana para yok. derdim bunu ödemek değil insanların içine girdiğinde sanki çok rahat okumuşum gibi tavırlar sergiliyor. size yemin ederim yurttan 4-5 kere anca dışarı çıktım bir kere bile ne parti ne alkol hiçbiri olmadı. ne sevgilim oldu ne bir dersten büte girdim hiçbiri yoktu hayatımda. daha da kötüsü depresyona çok meyilli bir insanım antideprasan kullanıyorum okb hastasıyım. stresten vücudumda açık yaralar oluştu ama bir kere bile gelip demedi ki kızım takma iş bulunur ne bileyim ailemde dünyanın en canım çocukları bile ailesi iş bulsun diye tüm çevreleri seferber oldu hatta benim babam bile iş aradı ona. adam barajı zor geçti ittir kaktır okudu 2 sene işsizliğinde o parti senin bu parti benim yaptı. bazen insan okyanusun dibine vuruyor cevap atın veya teselli verin diye yazmadım bunları çünkü benim ne teselliye avunacak bir umudum ne de yaşayacak umudum kaldı. umarım bir gün ölürümde tüm derdi gider babamın

İşsizlik, depresyon ve baba?