Kuzenim tıp kazanıcağım diye bana hava atıyor, bu çocuk kendini ne sanıyor ya?

Kuzenim mezuna kalmıştı it gibi ders çalıştı 2 sene boyunca ve sonunda istediği bölüm olan Tıpa sıralaması yetiyor çok rahat. Sayısalda 8452 sıralama yaptı. Bende başka bir üniversitede öğretmenlik okuyorum. Neyse dün teyzemle bize geldiler. İşte bana dedi ben o kadar çalıştım sonunda emeklerimin karşılığını aldım. Hayatım kurtuldu. Hayallerime kavuştum filan dedi. Birde bundan sonra bana doktor bey diyecek herkes dedi. Şimdiden ağzıları alışsın dedi Ama bunları söylerken o kadar kibriliydi ki bana resmen üstten bakar gibi söyledi bunları. Benden tebrik ederim dedim. Oda bana dedi ki kuzen senin için üzülüyorum. Öğetmenlik okuyorsun ama boşuna okuyorsun. Mezun olduktan sonra nede olsa atanamıyacaksın. A-101 veya Bimde çalışıcaksın o yüzden boşa okuyorsun dedi. Bunu demesi çok ağırıma gitti ve patladım resmen. Sen kendine bak egoist got dedim. Okumakla insan olunmuyor dedim. Sen tıp okusan bile insan olmadıktan sonra bir önemi yok dedim. Oda dediki kıskanmaya ya çalış seninde olur dedi. Bende en sonunda dayanamadım ve odamdan sg olup git dedim bağırarak. Git başka yerde ego tatmini yap. Senin gotün çok kalkmış. İnşallha okuduğun bölümde hiç mutlu olmazssın dedim. Cidden çok sinirlendim. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız cidden çok merak ediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu olaydan sonra mesaj yazdı özür dilerim lüften konuşalım diye hatta aradı birkaç defa açmadım ve mesajlarına cevap vermedim ve onu engelledim. Kuzenimde olsa bu saygıszlığı yapan bir kişiyle birdaha işim olmaz benim. Anneme olayı anlattım. Annemde teyzeme söylemiş. Teyzemde bayağı bir azarlamış bunu. O daha beklesin ben onu köpek gibi süründürücem. Bu yaptığının bedelini misli ile ödeticeğim.
Kuzenim tıp kazanıcağım diye bana hava atıyor, bu çocuk kendini ne sanıyor ya?