Biliyorsunuz enflasyon sonucunda %100 den fazla zam geldi ücretlere. Çoğu üniversite de İstanbul'da. Yurt paraları ve kiralar malum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biliyorsunuz enflasyon sonucunda %100 den fazla zam geldi ücretlere. Çoğu üniversite de İstanbul'da. Yurt paraları ve kiralar malum.
Özel üniversite kadar boş bir şey yok zaten devlete girmeye puanin yetmeyecek kadar tembelsen o meslekte başarılı da olamazsın. Artik herkes üniversite mezunu. Yine mesleklerde en caliskan olan işini en iyi yapan öne geçecek. Ozel universiteli de üniversiteye odedigi parayla kalacak
Çok ön yargılısın ben devlet memuruyum. Günde 12 saatten fazla mesai yapıyorum ve sayılda 259 k sıralamam var. Daha fazla vaktim olsaydı daha çok çalışır devlete girerdim. Sabit fikirlisin
Ben sana devlete atanamazsin demedim özellilerin başarı ortalaması devletlilerden düşük oldugu icin heryer de üniversite mezunu kaynadığı için özel üniversiteye para vermek gereksiz dedim. Başarılı özel universiteliler vardir orası ayrı.
Burada zaten devlete atanmak diye bit şeyden bahsetmedim? Zira zaten memurum ben. Apaçık bir şekilde özelde okuyanlara tembel dedin. Param var okurum sanane.
Okuyamazsin demedim 😂 evet ozelde okuyanlar devlete puan yetmedigi icin özelde okuyorlar. Bu gercegi neden reddediyorsun ki
Cevap
1Cevap
azalır okuma oranı bile düştü ki okuyup işsiz kalmak istemez kimse.
Zenginler gider yine bir şey değişmez
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?