Eğitim & Kariyer Geleceğin mesleği sizce ne olacak? Öylesinetakılmak09 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizin fikriniz nedir Güncellemeler+1 yıl Haydi yorumlara Geleceğin mesleği sizce ne olacak? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Meslek falan kalacağını düşünmüyorum. insan türü azalıp etraf yapay insanlarla dolacak 1 1 Yorumla Öylesinetakılmak09 +1 yıl Buda bir düşünce tarzı bişey sorabilir miyim? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gelecekte pekte meslek olacağını düşünmüyorum ama bilgisayar mühendisliği on planda olacaktır gibime geliyor 1 1 Yorumla Öylesinetakılmak09 +1 yıl Bunca umutsuzluğun arasında birde uniyi bitiremeyip mühendisliği bir de işsiz olmam peki Yorumla
allhhaan Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl tuvalet isletmeciligi... hic bi zaman ölmez sanat sektor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Meslek falan kalacağını düşünmüyorum.
insan türü azalıp etraf yapay insanlarla dolacak
Buda bir düşünce tarzı bişey sorabilir miyim?
Gelecekte pekte meslek olacağını düşünmüyorum ama bilgisayar mühendisliği on planda olacaktır gibime geliyor
Bunca umutsuzluğun arasında birde uniyi bitiremeyip mühendisliği bir de işsiz olmam peki
tuvalet isletmeciligi... hic bi zaman ölmez sanat sektor
Mahşer yoklama subayı.
İyi yapacağın ve seveceğin meslek
E-spor olabilir
Çiftçilik.