Verecekleri asgari ücret. Çay temizlik telefona bakilacak bilmem ne.
Yeni mezunum. Kendi meslegimde iş buluncaya kadar kabul etmeli miyim
Verecekleri asgari ücret. Çay temizlik telefona bakilacak bilmem ne.
Yeni mezunum. Kendi meslegimde iş buluncaya kadar kabul etmeli miyim
Başka altarnatif yoksa denemeye değer hiç yoktan kendi ihtiyaçlarını karşılarsın daha iyi bir iş bulunca ayrılırsın
Fabrika dendi, büro memurluğu dendi ama tam olarak nedir bilmiyorum. Bir de baska bir mağazada öğle 1 akşam 10 olarak bir iş var. Reyon görevlisi olarak. O kesin değil.
Mağaza işi zor iş tabi senin bileceğin iş
Evet.
Sekreterligi de yapabilir miyim bilmiyorum. Giyime falan önem vermek gerekiyor galiba.
Neden yapamayasın bende şu an çalışıyorum ve işe başladığım da hiç bilgim yoktu. Problem yaşamayacaksın her şey güllük gülistanlık olacak diye bir şey yok. Bi yerden başlayıp bu tempoya alışman lazım her iş zor. Sen yeter ki kendine güven
Öyle mi.
Peki Teşekkür ederim.
Cevap
4Cevap
Sekreterlere taciz ediyolar genelde dikkat li olun yanınızda rpg7 roket atar veya bixi ağır makinalı tüfek bulundurun
Ben bilinen sekreterler gibi olmam muhtemelen
Bilinmeyenleri nasıl oluyomuş söyleyinde bilelim möööö
yap yap , market ya da fabrikadan iyidir zannımca
Fabrika işi de geldi. Ama ben bir kız olarak çalışmak istediğimi söyledim. Böyle deyince kötü hissediyorum. Is secme Luksum varmış gibi
Bilgisayar bilgim var. Ms office iyi kullanırım. Ama giyim de iste sartlar el verdiğince
Yok kimse ısrar etmedi istemiyorum fabrika deyince.
Ama sekreterligi yapabilir miyim bilmiyorum. Daha önce bir deneyimim olmadı.
Paraya ihtiyacın varsa tabii
Yeni mezunum. 23 yaşındayım. Ailemin farklı yerlere borcu var. Is seçme luksum yok gibi. Ama yapabilir miyim bilmiyorum
Kötü ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?