Eğitim & Kariyer Üniversite için Bayburt'ta okunur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bayburtta okunur muu? Ortamı, insanları nasıldır, üniversite için hem iyi hem eğlenebileceğim bir yer mi? okunur okunmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversite için Bayburt'ta okunur mu? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
omerfrkkucuk35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bayburt hakkında bilgim yok, ama bence İstanbul, Ankara , İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Mersin gibi şehirler dururken Bayburt'ta üniversite okunmaz. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sıralama yetmiyor ki Yorumla omerfrkkucuk35 +1 yıl O halde bence sıralamanın yettiği bir büyükşehri veya sahil şeridinde yer alan şehirlerden birini yaz. Yani şahsen ben olsam öyle yapardım. Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bayburt hakkında bilgim yok, ama bence İstanbul, Ankara , İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Mersin gibi şehirler dururken Bayburt'ta üniversite okunmaz.
sıralama yetmiyor ki
O halde bence sıralamanın yettiği bir büyükşehri veya sahil şeridinde yer alan şehirlerden birini yaz. Yani şahsen ben olsam öyle yapardım.
tamam teşekkürler
Okunur ben ögretmenim orada yardimci olurum