Direksiyon sınavı saçmalığı?

bugün direksiyon sınavımdan ikinci kez kaldım. yanımdaki müfettiş çok soğuktu ve sürekli bi hatamı arar gibiydi. vitesi genelde 1 de kullanmaya çalıştım bazen 2 ye attım çünkü hocam gerekmedikçe fazla vites değiştirme yavaş git demişti. arkadaki hocalar sürekli konuşturmaya çalıştı dikkatim dağıldı şeridimden şaştım bi kez o yüzden. sonra dikkat ettim düzgün gittim kimseye cevap vermedim. onun haricinde ışıklarda durunca vitesi 1 e alırken vites tam girmemiş araba tekledi vitesi yeniden 1 e aldım hemen. onun haricinde arabayı çok güzel kullanırım hep hocalarım da derdi. ama yanımdaki müffettiş beni arkadakilere şikayet etti vitesi hep birde kullanıyo işine geliyo tabi bak hala dememe rağmen atmıyo bi de bak denileni de yapmıyo falan diye çocuk azarlar gibi konuştu. park yerine girerken vitesi 1 e almam lazımdı 1 e alıp sinyal verip dönecektim ama müfettiş ben daha vites değiştirirken sinyal vermedin falan dedi sinyal zaten vericektim vites attıktan sonra. sinyal verdim ama ben dedikten sonra verdin falan dedi neyse gir de seni şurda bırakayım bi gör dedi. bu üslup yoksunu hocayı nasıl şikayet edebilirim? beni resmen çocuk gibi azarladı bırakmak için yer aradı. direksiyon kullanımım güzel olmasına rağmen direksiyon hakimiyetin de yok senin daha çok çalışman lazım vs dedi. bu zamana kadar 3 farklı hocadan ders aldım hepsi sürüşümü çok beğenirdi anlamıyorum ders aldığım bütün hocalar mı kör yoksa bu müfettiş mi? haksız mıyım ben ya?
Direksiyon sınavı saçmalığı?