Eğitim & Kariyer Ne iş yapıyorsunuz? Mesleğiniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben dışında herkes memur herhalde. Ben şantiyede ameleyim😂 buyrun çay ikram edeyim yeni demledim Ne iş yapıyorsunuz? Mesleğiniz nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kavanozdaki_Adam33 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Dayımlara inşaatta az amelelik etmedim. İnşaattta amelelik yapıp hayatın zorluğunu gördük. Önce dayım, sonra büyük kuzenim. Sonrada 3 kuzen memur olduk. Yine de nereden geldiğimizi çıktığımızı unutmadık. Aile mesleği 🙏😌 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Merhaba.Afiyet olsun. Bende şantiyedeyim. 10:15 çay saati. Erken başlamışsın 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin. Bizde saat yok burası çiftlik gibi 😂 Yorumla MimariuS2 +1 yıl Haydaa. Keyiflidir o zaman 😀 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çalıp çırpmıyorsun kendini küçümseme amele diye, kolay gelsin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru söylüyorsun hocam, teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla jojo27 +1 yıl Evet maalesef Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Üretim planlama 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin şef Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Allah kolaylık versin. Havalimanında güvenlik şefi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin şefim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben öğrenciyim alırım bir çay :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ☕ Buyrun ablacım 😂afiyet olsun Yorumla
jojo27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Bende bimciyim 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin reis fiyatlar çok pahalı 😁 Yorumla jojo27 +1 yıl Evet maalesef Yorumla
Dinar03Suçıkan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Çorbacı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allahına kurban Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Şoför 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah kolaylık versin usta Yorumla hharharis +1 yıl cumlemize eyvallah Yorumla
MeryemLaz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Doğulusun kesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet hakkariliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dayımlara inşaatta az amelelik etmedim. İnşaattta amelelik yapıp hayatın zorluğunu gördük. Önce dayım, sonra büyük kuzenim. Sonrada 3 kuzen memur olduk. Yine de nereden geldiğimizi çıktığımızı unutmadık. Aile mesleği 🙏😌
Merhaba.
Afiyet olsun. Bende şantiyedeyim. 10:15 çay saati. Erken başlamışsın 😀
Kolay gelsin. Bizde saat yok burası çiftlik gibi 😂
Haydaa. Keyiflidir o zaman 😀
Çalıp çırpmıyorsun kendini küçümseme amele diye, kolay gelsin :)
Doğru söylüyorsun hocam, teşekkür ederim 🙏🏼
Evet maalesef
Üretim planlama
Kolay gelsin şef
Allah kolaylık versin. Havalimanında güvenlik şefi
Kolay gelsin şefim
Finansal danışman
Memura çay verirsen gelir içerim
ben öğrenciyim alırım bir çay :D
☕ Buyrun ablacım 😂afiyet olsun
Bende bimciyim 😂
Kolay gelsin reis fiyatlar çok pahalı 😁