Üniversiteye gitmek için tercih yapacak bir kızım ama dün sonuçlar açıklandıktan sonra babamın işten çıkarıldı napacağım?

Dün yks sonuçları açıklandıktan sonra babamın işten çıkarıldığını öğrendik evde sadece babam çalışıyordu ve asgari ücretle bi şekilde geçiriyorduk. Ama dün babamın çıkarıldığını öğrendik şirket küçülmeye gidiyormuş. Babam iş arıyor ama yaşadığımız yer küçük ve burdaki nerdeyse her işi denedi denemedikleri işlere almadılar yaşından dolayı falan. Ben çalışayım diyorum ama başvurabileceğim iş yok herkes çoktan iş başvurularını bitirmiş. Ne yapacağım ben? Ailem beni üniversite sınavına hazırlamak için çok emek harcadı ben de aynı şekilde anam ağlayana kadar çalıştım. Ne yapacağım cidden bilmiyorum. Ailem endişelenme her şey yoluna girecek diyor ama onlar da endişeli biliyorum sadece bana ve kardeşlerime belli etmemeye çalışıyorlar. Ne yapacağım ben. Cidden göz yaşı dökmekten yoruldum Ne yapacağım ben?

Üniversiteye gitmek için tercih yapacak bir kızım ama dün sonuçlar açıklandıktan sonra babamın işten çıkarıldı napacağım?