Eğitim & Kariyer Yurt dışında nasıl çalışabilirim? coldfire224 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Üst düzey bi cv yok o yüzden böyle amele işi falan yapma gibi bi durum var mı Yurt dışında nasıl çalışabilirim? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bazen Facebook gruplarında ilan verenler oluyor oralara bakabilirsin. Hangi ülke? 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternetten araştır. Yurtdışına işçi gönderen bazı şirketler var. Oradaki şantiyelere vs. 0 0 Yorumla
zuzu253 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl yurt dışındaki iş imkanları daha iyi ve maddi açıdan daha kzançlı her iş yapılabilir diye düşünüyorum 0 2 Yorumla coldfire224 +1 yıl Bencede ama nasıl gidicez başlıcaz Yorumla zuzu253 +1 yıl ilk başta vizesiz ülkeleri araştırarark ve aynı zamanda ortamı araştırarak başlıyabilrisin Yorumla
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Çalışamazsın 0 1 Yorumla coldfire224 +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen Facebook gruplarında ilan verenler oluyor oralara bakabilirsin. Hangi ülke?
İnternetten araştır. Yurtdışına işçi gönderen bazı şirketler var. Oradaki şantiyelere vs.
yurt dışındaki iş imkanları daha iyi ve maddi açıdan daha kzançlı her iş yapılabilir diye düşünüyorum
Bencede ama nasıl gidicez başlıcaz
ilk başta vizesiz ülkeleri araştırarark ve aynı zamanda ortamı araştırarak başlıyabilrisin
almanya amele alacakmış başvur
Çalışamazsın
Neden
Bedenini satarak