Eğitim & Kariyer Tut sınavından aldığım puanla açık öğretim üniversitesi gelir mi? Buketada Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tut sınavından aldığım puanla açıköğretim üniversitesi gelirmi? Tut sınavından aldığım puanla açık öğretim üniversitesi gelir mi? Cevapla Üniversite Soruları Açık Öğretim Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kontenjanı dolmayan yerler gelebilir. 0 0 Yorumla
cemredenizgnd5 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bilmem. Zannetmiyorum. Kırmak istemem sizi fakat biraz fazla düşük. 0 2 Yorumla Buketada +1 yıl Açıköğretim üniversitedemi gelmez?İnternette 190 puana birsürü var ama bilmiyorum açık üniversite Yorumla cemredenizgnd5 +1 yıl Hangi bölüm ve bölümün puanına göre de değişir biraz. Şu an pek iyi bir hâlde değilim. Yardımcı olamayabilirim. İnternetten puanlara bakmanız sizin için daha iyi olabilir. :) Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Tut diye sınav mı varmış? 0 2 Yorumla Buketada +1 yıl Aceleyle yazdım yanlış yazmışım 17 soru çözmüşüm :) aldığım puan yine iyi galiba 120 soru vardı mdkdfk Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Yani okursun açıktan bir şeyler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kontenjanı dolmayan yerler gelebilir.
Bilmem. Zannetmiyorum. Kırmak istemem sizi fakat biraz fazla düşük.
Açıköğretim üniversitedemi gelmez?
İnternette 190 puana birsürü var ama bilmiyorum açık üniversite
Hangi bölüm ve bölümün puanına göre de değişir biraz. Şu an pek iyi bir hâlde değilim. Yardımcı olamayabilirim. İnternetten puanlara bakmanız sizin için daha iyi olabilir. :)
Tut diye sınav mı varmış?
Aceleyle yazdım yanlış yazmışım 17 soru çözmüşüm :) aldığım puan yine iyi galiba 120 soru vardı mdkdfk
Yani okursun açıktan bir şeyler
Kral rekor kırmışssınn