gündüz iki ders akşam iki ders yani toplam altı saat çalışcam yeter mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bu yıl mezun oldum ve Şu an bi alt dönemdeki arkadaşlarım günde 11-12 saat çalışıyolar bence az
ben açığa geçtim, ev işleri falan da bana kaldı ne yapmalıyım
İyi konu çalışman lazm hiç soru çözmesen bile kısa sürede konuları bitirmen lazm sonrasında denemeler çozerek soru mantığını da geliştirirsin zaten
teşekkür ederim, bir yılım var aşırı heyecanlıyım ya
11 12 saat kimse uzun vade çalışamaz sallamasyon bilgi
ben de şaşırdım ya
Hacettepe tıp kazanan çocukluk arkadaşım bile öyle çalışmadı ama düzeni vardı hergün hemen hemen çalışırdı 11 12 saat falandan ziyade yeterince zaman varken 5 6 saat hergün çalışmak güzel derece yapar
Çalışmak isteyen çalışır sen rahat ol bu insanlar 3 yıl boyunca her gün en az 8 saat ders çalışmış insanlar çok da zor bişi değil bu fen lisesi öğrencisi için ayrıca açığa geçen arkadaşlarım da var bizden daha iyi çalıştılar daha iyi sonuçlar bekliyolar
haftada 6 çalışarak hergün 1 konu bitirmen yeterli
her gün dört ders çalışıyorum mesela bir konu bitiriyorum soru çözüyorum
4 ders yerine 1 dersten konu bitirip soru çözsen yeter
her gün bir ders mi diyorsun
çok az ya
tyt Türkçe 26 , matematik 29 , fen 39 , sosyal bilgiler 50 , toplam 144 konu var
aytde bunun kadar olsa ki daha az daha tyt'ye 11 ay var 330 gün yapıyor
bu kadar hız gerekli mi sence?
ben tyt ve ayt konularına bakmadan dikekt mesela kitaplardan çalışıyorum
mesela bi gün bir konuyu bitirdiğinde bir daha hiç geri dönme ihtiyacı hissetmiyosun di mi o konuyla ilgili karşına çıkan her soruyu yapıyosun
evet ama bazen unutabiliyorum
eğer b12 eksikliğin yoksa çalışma durumunda bi yanlışlık olabilir
tekrra yapmıyorum diye oluyor hep
bi konuyu çalışıp gerçek anlamıyla anladıysan tekrar yapmana gerek yok ki
Konu konu gitmen yeterli mesela bugün 4 konu çalış derslere çok takılma saate bakmadan konu bitirdikçe çalışmayı bırak mesela 4 saatte 2 konu bitirdin orada bırak misalen söylüyorum kaç saat çalışacaksan işte
saat sekizde başlasam on ikiye kdr sonra mola ev işi falan derken akşam altıdan on bire kdr nasıl
Ben saatten anlamam dediğim gibi konu odaklı çalış mesela ingilizce çalışıyorsun diyelim 12 konu var bugün methodology den approaches ve techniques çalışacağım de ve bitir sonra soru falan çöz saatlere bölme takılma oralara şu zamanda şu kadar konu bitireceğim gibi planlama kur parça anlam ilişkisi olsun gelen soruları daha iyi yorumlamaya sağlıyor bence en güncel çalışma metodu budur not alarak yazarak konu çalışma ve test çözümü sonra ünite bitir test çözümü sınav yaklaşınca da sürekli deneme çözümü
en iyisi valla teşekkür ederim, saate takilmayacagim artık ya
Ben sadece matematikten bir video izliyebiliyorum ancak 😞 rakiplerim çok başarılı kazanamıycam bu gidişle
Günde 2'den fazla derse çalışmayı saçma buluyorum.
Kendini ilk anlardan çok yorma unutmaki en zor yer yarışın başı değil sonudur en iyi hızlanan kazanır erken yorulan değil. Uygun tempoyu yakala ve istikrarlı şekilde devam et hedefine umarım ulaşırsın.
çok teşekkür ederim ama bu yıl gireceğim çok az zamanım kalmadı mı sence
Hayır daha önünde koca bir yıl var. Hiç telaş yapma. Seni hedefine ulaştıracak tempoda çalış. Kimsenin dediklerine kulak asma sağlığını bozmadan çalışmalarına devam et
Yeter tatlım soruyla pekiştir tamamdır
hadi hayırlısı ya
Takip atarsan önerilerim olur
Cok bile