Programlama ve siber güvenlik konusu ağırlıklı bir arşiv lazım. İngilizce olsa da olur. Türkçe çok olsa daha süper olur. Lütfen kimde varsa Instagram falan vereyim atsın linkleri bi yardım bi iyilik yapalım 🥰
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende olma ihtimali var ama o link atarak olmuyor sanki
Nasıl oluyor peki
Sen eğitimin ismine mi bakmak istiyorsun
Eğitimin ismini, başlığını biliyorum zaten😂söylediğinizi tam anlayamadım
Ben de senin dediğini tam anlamadım😅 bende varsa bile benim hesabıma girmeden nasıl izleyeceksin?
Yani kurslaeın ücretsiz halleri lazım para yok bazılarını aldım bazılarını hiç alamıyorum, alamam. Şu an sıkıntılı durumlardayım. Neyse... Ama yazılım ve siber güvenliğe baya meraklıyım javascript öğreniyorum şu an
Ne güzel, ücretsiz kurslar vardı o alanda. Ben de zaten alanım olmadığı için onları ücretsiz olunca alıyordum denk gelirse
Ücretsiz kupon mu buluyordun yani?
Atıl Samancıoğlunun iki kursu var bende diğerlerine de ihtiyacım var birini wifi adaptörüm olmadığı için bitiremiyorum, diğerini bitirdim
Bazen kupon bazen kendileri ücretsiz yapınca
İnternet de yetersiz senin?
İnternetim var, wifi adaptörü diye bir şey var o yok. O başka bişey.
Masaüstü PC den mi çalışıyorsun?
Hayır laptop
Laptop zaten WiFi adaptör ile olmuyor mu? Yani kendinden WiFi özelliği yok mu
Wifi var ama sanal makinede işler başka oluyor. WiFi adaptörü diye bir şey var o lazım
Linuxa lazım
Neden eğitim için sana makine kullanıyorsun ki? Sanal makineden kastın sanal bir Windows değil mi?
Kendi laptopum windows. Yenisini alınca kendi işletim sistemimi linux yapacağım. Her neyse. Kurs konusunda yardım lazım acil. Olacak mısın kardeşim?
Yani dediğim gibi anlamadım ki nasıl bir yardım istiyorsun
Eğer ihtiyacın yoksa udemy profilini vere bilir misin ben kullanayım bi süre
Maalesef kullanıyorum
Yani iki kişi de kullana bilir aslında ben bi arkadaşıma vermiştim. Neyse siz bilirsiniz. Yine de teşekkürler.
Neye güvenerek sana vereyim ki? Benim bir sürü eğitimim var içinde
Rica ederim
Bir şeye güvenme. Çalma ihtimalim de yok, epostayla geri ala bilirsin hemen. Epostası seninse tabi. E tabi sen de haklısın.
E postayı değiştirebilirsin bu zor değil. Bu konuda haklıyım. Ben aklına gelmeyecek her türlü yöntemde dolandırıcılık vakaları gördüm. O yüzden bu bana göre değil
Hee değiştirmek de oluyor ama eposta seninse bence geri ala biliyorsun. Her neyse sağ oL
E posta degistikten sonra nesini alacaksın?
Sana email gelmiyor mu hesabın çalındı filan sen mi yaptln bunu diye.
Yazılımla uğraşırken bana bunları söylüyorsun ya ne diyim? Çok mu zor cidden hesabı aldıktan sonra çalmak?
Zor değil ama, ben kötü bir hacker olmak niyetinde değilim, kimsenin hesabında da gözüm yok. Sadece bir teklifti, adam gibi söyledim sen de redd etdin, okey işte uzatma. Yazılımla uğraşmak birinin hesabını çala bilirim, böyle şeylerden de iyi anlarım anlamına gelmiyor. Hadi bye
Neyi uzatmışım ben ya? Vermedim diye mi bu sinir? Ben zaten sana bu dediklerini ifade ettim. Sen yapacaksın demiyorum ama neye dayanarak sana güveneyim ki? Güle güle insan yerine koyup cevap verende kabahat. Sen de haklısın
Sen nasıl yazılımcısın der gibi oldu da bir az. Faha yazılımcı bile değilim onu diyorum. Hadi neyse kardeşim
Verme, ben olsam ben de vermem. Bişey demedik
Ne alakası var ya? Öyle bir şey demedim ben.
İyi o zaman triplere de girme. Her neyse uzatmaya gerek yok
S. g trip falan atmıyorum söylediğim sözü ispat etmeye çalışıyorum
Seni Bi s. k, ersem görürsün. Def ol git. Aw un or. p. su. senin gibi soy, suzlara cevap vermeye bile gerek yok
Soy meselesine geçme lan en nefret ettiğim şey. Neyse cevap verme hadi. Benim s*kilecek tarafım yok
Sen kendinde bakabilirsin hesabı almadan bakamazsın işine yaramaz ücretsiz olanlara bak
Hangi hesabı almadan? Bi iki arşiv buldum ama çok bulamadım belki birinde toplu olarak vardır diye sordum bir umut...
Tamam işte kimde arşiv varsa o sana hesabı verecek onun haricinde bakamazsın sana link atsada göremezsin videoları yazılım öğrenmen çok güzel bir şey umarım başarabilirsin keşke sana yardımcı olabilseydim ben
💙💚
Aslında bazı kurslar elimde var ve bazılarlnı bitirdim. Bazılarını da bulmam gerek yapcak bişey yok
Satın alabilirsin oradan ama pahalıya gelir indirimli halindeyken alırsan iyi olur ama yine pahalıya gelir tabi sen takip et indirimleri uygun olduğunda al