Eğitim & Kariyer Ne işle uğraşıyorsunuz? Edepli_Hatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kimler Bursa'da yaşıyor ne işle uğraşıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl HERKES CEVAP VEREBİLİR Ne işle uğraşıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Öğrenciyim 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bursa da yaşamıyorum ama gidip geliyorum ayda 1 veya 2 ayda 1 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Hoş geldin tekrardan öyle ise 87 de geldim Bursa'ya özel sektör 1 0 Yorumla
sknzdmr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bursa, yürüyerek para kazanıyorum xjdjdj 1 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bursa Nilüferdeyim İş Güvenliği Uzmanıyım 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 538 cevap paylaştı. Zengin olanları avlayacaksin demi 😀 1 3 Yorumla IEpinEphrinEI +1 yıl Valla ben şu an her türlü avlanmaya açığım 😂 Yorumla Edepli_Hatunn +1 yıl Ne alaka öyle bir düşüncem olmadı olamaz da Yorumla EemreE34 +1 yıl Hep öyledir zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öğrenciyim
Bursa da yaşamıyorum ama gidip geliyorum ayda 1 veya 2 ayda 1
Hoş geldin tekrardan öyle ise
87 de geldim Bursa'ya özel sektör
Dikkaldırım öğrenciyim iş veren yok asgari maaşdan dolayı 😌
Bursa, yürüyerek para kazanıyorum xjdjdj
şu an ist, servis turizm..
Bursa Nilüferdeyim İş Güvenliği Uzmanıyım
İstanbuldan merhaba