benim sinifimda da bir yahudi vardı ve sınıfın en zekisiydi matematik ve fiziği çok iyi anlıyor ve yaşından daha büyük davranıyordu hoca ile sınav yapmışlardı ve o hocadan daha iyi puan almıştı, William James Sidis ve albert einstein da yahudi.
B
benim sinifimda da bir yahudi vardı ve sınıfın en zekisiydi matematik ve fiziği çok iyi anlıyor ve yaşından daha büyük davranıyordu hoca ile sınav yapmışlardı ve o hocadan daha iyi puan almıştı, William James Sidis ve albert einstein da yahudi.
B
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her milletten bolca zeki insan var. Çalışırlarsa fark yaratıyorlar.
yahudiler, dünya popülasyonunun yalnızca %0.2'sini oluşturduğu halde forbes'un 400 kişilik en zengin listesinin %10'unu oluşturdu
Yahudiler Avrupa'da yıllarca dışlandı. Bu da onları böyle olmaya itti anlaşılan. Mesela İspanya'da zamanında sadece doktor olan Yahudiler barınabiliyormuş sanırım.
Alakası bile yok roma orta çağda en karanlık dönemini yaşıyorken osmanlıdaki müslüman ilim ve bilim insanlarının neler yaptiklarina bak sınır aşmışlar
yahudiler, dünya popülasyonunun yalnızca %0.2'sini oluşturduğu halde forbes'un 400 kişilik en zengin listesinin %10'unu oluşturdu
Galiba senin tarihten alakan yok bir bak bakım onlar nasıl dünyanın en zengini olmuş milletin vatan topraklarına göz koyarak
bu yinede zeki olduklari gercegini degistirmiyor
Sanki bütün hepsine tek tek Iq testi yaptırdın bırak şu hayran severliği
yılları arasında verilen 541 nobel ödülünün 91'i yahudiler tarafından kazanılmıştır. avrupalıların kazanma oranı 100 milyonda 75 iken, yahudilerde bu oran 100 milyonda 667'dir. çalmak ile alakası ve yok ve doğrular hiçbir zaman hayranlık değildir
İnan bana bu dediklerine diyecek cevabim çok ama anlamazin
diyicegin şeyler yahudiler hırsız ve türkler mi ilaki türkler herşeyde iyi olucak diye bir şey yok yahudiler de zekilik oranı daha fazla
Wqeğwqppepqw daha türk bile demedim ama evet doğru yahudilerin onlara inen kitabı değiştirip neye inandıklarını okudun mu sence böyle birileri çok zeki olabilir mi böyle insanların aklı kurnazlığı çalışır kötülerin aklı kötülüğe çalışır zaten bak israile filistine ne yapıyor yazık değil mi onca insana onlarda gram akıl olsa sence böyle yaparlar mı ayrıca araştırmanı tavsiye ederim avrupadaki yahudi devletlerin kökenini eski hazar türklerinde yahudi müslüman ve hıristiyanlar varmış hazar devleti yıkılınca dağılmışlar o devletler hazardan gelme biryerde anlatıyorlardı
Yani burada gelip yahudiler aşırı zeki demen aşırı mantıksız neden böyle bir başlık açtın onuda anlamadım allah hepimize beyin vermiş zeki insanlarda beyinlerini kullanıyor kimisi kötülüğe kimisi iyiliğe
üstün matematikçilerin ve en başarılı uluslararası briç oyuncularının büyük çoğunluğu aşkenazi yahudilerinden oluşmaktadır. bu saydığım alanlar genellikle bir ırkın entellektüel başarılarını ölçmek için kullanılan alanlardır. ve bunlar şimdiki yahudiler türkler neden kazanmıyor o zaman şimdiki yahudi ırkı daha zeki
onlar insanların kendi seçimi ve ünlü yahudi matematikçiler ve bilimcilerin katkısı zarardan daha fazla?
yahudi hayranı olduğun içindir o
yahudi hayranı olduğumu nerden çıkardın bi milleti övünce onun hayran olmuş olmuyorum ve bir soru sordum
heeeeeeeeee
tamam.
:D