Sizce hangisi meslek olarak iyi?
anaokulu ögretmeni
sekreter / yönetici asistanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büro yönetimi okuyorum. Evrek dosyalar falan hayatını öyle gecirirsin yani :D sicil nolar onların ayrıştırılması falan :D
Kac yillik
Lise sondayim ben staj hayatim boyle geciyo kimse calismiyo biz buro yonetimiyiz die evrak isleri hep bizde. Ve inan ben pismanım sicil numarası görmekten midem bulandı
Uniside okucakmisin?
Hayır saglık okumayı dusunuyorum. Stajda bile diyorum bu isler bana göre degil die bön bön bakıyolar :D
Buro yonetimi evet yani hem baska ne olabiliceksin sekreterlikkden baska
Diyorum ya biseyi yok ama devlete atanirsan bir b*k yapmadan alcaksin paralari. Yönetici sekreteriyim ben is imkani cok ama devlete atanmadigin surece yuksek bir maas beklemiyceksin. Bosta kalmazsin iste
anaokulu tavsıye ederım bende anaokulu ögretmeniyim
Ne kadar maas aliyorsun 4 yillikmi
evet lisan mezunuyum. 3000 Tl alıyorum
Ülkenin hali zaten ortada yarısı kafasını peynir ekmek gibi sexle yemiş sen anaokulu öğretmenliğine yönel dostum
Hem zaten büro yönetimi bölümünde devlete çalışırsan 1.900 maaş ile başlarsın işe en düşük öğretmen maaşı şu an 2.500 hem anaokulu bir de kendine kreş vs gibi bir yer açarsın bence sağlıklı düşünmelisin
Himmmm
sorulur mu bu? çocuk gelişimi 10 kat daha önde
Him n3den
Buro yonetimi 2 yillik cocuk gelisimi 4 yillik
bir arkadaş buro yonetimi okuyorda burde 21 yasinda hala bitiremedi 2 yillik üniyi 1 senede uzatti
Puan olarak ne anlamadimm?
Ben aciktan okucam
Buro yonetimi en dusuk bolum mu?
En dusuk pazarlamami
Mesleklerin taban puanlarini nerden gorebilirim
dokuman.osym.gov.tr/.../t-3a-baski15092014.pdf
şu an bunu buldum bu ek tercih klavuzu bu yılın
burada yazan puanlardan 5-10 puan daha düşük hesapla
2 yıllık hepsi
Cevap
2Cevap
Daha iyilerini bulmaya bak derim...