Eğitim & Kariyer Otelde yatılı iş buldum güvenilir midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tatil yerinde? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ---- Otelde yatılı iş buldum güvenilir midir? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Yatarak iş olmaz canım. Sabaha kadar üstünden geçerler. Oteller konusunda tecrübeliyim çalışmıştım senin gibi calisacagim sadece diye gidip grup sekslerde duzulenleri çok oluyor. sen bunlara acikmisin? 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güvenilirdir. Bu saatten sonra gece barlara gider gecelik ilişkilere kendin başlarsın bebeğem 😏 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne gecelik iliskisi ya Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl O bölgelere gidip seks yapmadan dönen çok az insan tanıdım bebeğem 😏 Yorumla Soran +1 yıl Calismak istiyorum sadece Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Çalışacaksın tabi bundan kimsenin şüphesi yok, ama o bölgede eğlenmek gibi isteklerini çalışmak gölgelemez 😏 Yorumla ALonelyM4N +1 yıl İkidebir soruyu güncelleme, cidden benimde ailevi problemlerim var , orada bana da ayarlarsana bana da lazım yatılı. Bir zamanlar arıyordum bende. Yorumla
kimseyle_kimsesiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Bi çılgınlık yapıp gidip oteli inceleyip çalışanların deneyimi sorabilirsin!Dikkat et yolda canavarlar yemesin! 👍 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Oteline göre değişirLojman var mı Hangi birim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır tabikide hergece sevişmek istersen gğzel olur gurup sekste dahil 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl otelde öyle iş bulduysan öpte başına koy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guvenilir midir Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl S tt 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yorumlar korkuttu beni Yorumla Buseelif3501 +1 yıl boş ver orada çalışan var yani sonucta Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Calısabilirsin de nasıl otel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki tatil yerinde Cevap sahibi +1 yıl Sehır neresı Soran +1 yıl İstanbul Cevap sahibi +1 yıl Sen nerede yasıyorsun
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Otel ortamı pistir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyledir çünkü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kişi kalacan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tek Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş Soran +1 yıl Guvenilir midir Cevap sahibi +1 yıl Otel ortamı bilemem Cevap sahibi +1 yıl Ama birseyler kesin olur Soran +1 yıl Calismak istiyorum sadece Cevap sahibi +1 yıl Birqkmazlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yatarak iş olmaz canım. Sabaha kadar üstünden geçerler. Oteller konusunda tecrübeliyim çalışmıştım senin gibi calisacagim sadece diye gidip grup sekslerde duzulenleri çok oluyor. sen bunlara acikmisin?
Güvenilirdir. Bu saatten sonra gece barlara gider gecelik ilişkilere kendin başlarsın bebeğem 😏
Ne gecelik iliskisi ya
O bölgelere gidip seks yapmadan dönen çok az insan tanıdım bebeğem 😏
Calismak istiyorum sadece
Çalışacaksın tabi bundan kimsenin şüphesi yok, ama o bölgede eğlenmek gibi isteklerini çalışmak gölgelemez 😏
İkidebir soruyu güncelleme, cidden benimde ailevi problemlerim var , orada bana da ayarlarsana bana da lazım yatılı. Bir zamanlar arıyordum bende.
Bi çılgınlık yapıp gidip oteli inceleyip çalışanların deneyimi sorabilirsin!
Dikkat et yolda canavarlar yemesin! 👍
Oteline göre değişir
Lojman var mı
Hangi birim
Hayır tabikide hergece sevişmek istersen gğzel olur gurup sekste dahil
otelde öyle iş bulduysan öpte başına koy
Guvenilir midir
Otel var otel var
dikkatli olmakta fayda var..
Banada bul beraber çalışalım.
S tt
Anlamadim