Güncellemeler
+1 yıl
Yüzde elli burslu özelede gidebilirim matematikten beş tane salladım onları söylemedim cevapları bilmediğim için ama şöyle söyleyeyim yüksek bir yer istemiyorum zaten yüzde elli burslu özel üniversitede olur boş felan demeyin boşuna dşdl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tyt sıralaması 950k-1.2k civarında geliyor. İstanbul'da %50 burslu saydığın bölümler gelir.
Gerçekten mi çok teşekkür ederim ya geri kalan 2 milyon insan bu netlerin altına kadar düşmez diye kendimi yiyip bitirdim
Hayır endişelenmene gerek yok en kötü 1.3k olur ona rağmen dediğin bölümlerin hepsi gelir. İnsanların manipülasyonlarına inanma.
Anladım çok teşekkür ederim şu an nasıl bir iyilik yaptığına kendin bile inanamazsın ldşfşdşf Allah razı olsun
Rica ederim. Umarım her şey yolunda gider😊
Çok bir şey bekleme derim senin için büyük olabilir ama gerçekler acı soyluyor
Yüzde elli burslu bir yer gelir mi
Çok zor bir ihtimal çok umutlanma
Siz üniversite okudunuz mu
Nasıl gelmez anlamadım millet baraj kalktı diye sınava girdi 15 neyle bir yerlere gidecek yani
Evet okudum ama suanki devirle benim girdiğim dönem bir değil öyle bursu az bir net olana verselerdi herkes burslu giderdi değil mi
Yüzde elli burslu yerler 1700000 sıralama ile alan yerler var buna giremez miyim bu netlerle yani özetle
Hiç internette yaptığın netlere göre sıralama baktın mi
2019 2020. 2021
Ham 1146209 1115361. 1106398
Yerleştrm 1120839 1099721. 1119387
Yıllar kaymış ama bu şekilde sırasıyla
Bunlara göre bakma onlar değişebilir hesaplama işine bak sen
Puan sıralama hesaplama yerleri var beylerini giriyorsun ona göre yakın bir hesap çıkıyor karsina
E zaten netlerime göre hesaplayıp attım sana neye bakcam anlamadım
Netlerime göre son üç yılın sıralaması bu şekilde geliypr
Peki sıralamana göre istediğin elli burs oluyor mu dönem olarak farkedebilir herkes senin gibi düşünebilir her ihtimali düşünmek lazım
Yüzde elli burslu yerler 1600000den felan alıyor herkes olmaz felan yazdı şu an anlamadım ben dşdlfş
2022 olarak baktım
Hakkında hayrlisi olsun ne diyeyim
hiçbir şey olmaz bu netlerle
Yüzde elli bursluda mı gelmez
gelmez
Nasıl ya ciddi misin
Diploma notu felanda ekleniyor
Ya millet baraj kalktı diye girdi sen hiçbiryer gelmez diyorsun
@acilbirbakarmısın Evet baraj kalktı fakat bunun puanlara hiçbir etkisi yok mesela benim olduğum şehirde 430 puan olan tıp yine 430 puan 😄
Benim puanım 240 geliyor istediğim yerler 1700000 1600000den alanlar var bunlar gelmez 2000000 sıralama gelirse şükür de diyorsun yani
Kaç netin var ki tyt de ortalama?
Şöyle Türkçe doğru 24 yanlış 3 sosyal dört doğru 3 yanlış matematikten beş soruyu salladım fenden 3 doğru geliyor
Yani 30 nete dayanır öyle söyleyeyim
Emin olmadıklarımı çıkartarak söylüyorum size
Ortalama 30 net geliyo seni üzmek istemem ama fazla bir şey gelmez fakat sıralama da önemli tabiki
Yok dürüst konuşulması daha iyi benim gözüm yüksekte değil zaten şöyle söyleyeyim yüzde elli burslu sağlık bölümü tutturmak istiyorum ve bunlarla 2000000 sıralamaya düşer miyim sence
2 milyon rahat gelir sıralama olarak
Ya ciddi misin
Millet 20 net yapamıyor ben bu netle 2000000 nasıl düşüyorum ya
Ben 1.600000 en düşük istiyordum
Yaşlılar felan girdi bir sürü insan öylesine girip bir halt yapamadı 2000000 düşer miyim gerçekten
Yok rahat gelir dediğim 1 milyonla 2 milyon arası gelebilir demek istedim
Anladım yani 2000000 diye bir sayı çıkmaz karşıma değil mi
Sanmam ama her şey olabilir bende 40 net civarı bir şey yaptım sanırım açıklanınca görücez
Hayırlısı olur umarım teşekkürler
Ne demek rica ederim
Olmayan barajı geçersin
Diploma notun kaç
48
0.6 ile çarpılmış hali mi
Obp mi soruyorsun puanıma 48 puan eklenecek işte
Yüzde elli burslu yer tutmaz mıe
1 milyon gibi bir şeyde olursun. Puango. net hesaplayabilirsin
Aşağıdaki bir kişi bir bok olmaz diyor yani hiçbir yer tutmaz diyor zaten yüksek bir yer istemiyorum yüzde eşli burslu bir yer tutturmak hedefim sadece moralim bozuldu ya
Tutarda.
Bir cacık olmaz o bölümlerden.
Universite havası solumak istersen oku
Şöyle anestesi ameliyathana hizmetlerin tıbbi görüntüleme 1600000 sıralama ile alan yüzde elli burslu yerlere girebilir miyim açıkçası 3 milyon küsürat insan girdiği için kaygılanıyorum
Girersin bence onlara.
İstanbul'da apartmandan bozma bir sürü üniversite var.
Onlardan biri olur
Fikrin için teşekkür ederim 2000000 sıralama gelir diye çok korkuyorum
Sınavın zorluğunu bilmiyorum şu an.
Ama illaki bir yere yerleştirsin, ha mezun olmak bir ise yarar mı.
Onu bilemiyorum
Türkçe paragraf çok zordu bende Türkçe paragraftan net çıkardım zaten ama bilmiyorum
Evden kaç
Ne alaka ya şöyle matematikten beş tane salladım ama cevaplarını hatırlamıyorum
İyi geçer rahat ol
Puangodan bak
bakıyorum
Yani mat önemli
Beş tane salladım ondan cevapları bilmiyorum