Ana Dilimiz Türkce zaten.
Fikirlerinizi Soruyorum.
Sizce ne maas kazanilabilir ve hangi sektör Önerirsiniz.
BU arada ingilizce A1 ve 6 ay daha Okuyacagim.
Rusca anadilim gibi. Almanca Cok cok iyi. Bulgarca , Sripca, Hirvatca var.
Ana Dilimiz Türkce zaten.
Fikirlerinizi Soruyorum.
Sizce ne maas kazanilabilir ve hangi sektör Önerirsiniz.
Belgelendirebildiğiniz her dil için ayrıca bir dil tazminatı alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Örneğin: sade maaş 5.500TL + yabancı dil için 1000TL = 6.500TL gibi bir hesaplama ortaya çıkar.
Yalnızca her dil için tazminat ödemesi yapılabilir mi bunu da kurumsal bir şirkete danışmak lazım veya o tarz yerlerde çalışmak lazım.
Bizim Türkiyede sunu derler : Biz sadece Almanca ariyoruz +1000
Arada rus gelir ki normalde o da bir dildir ama ARADA gelir kelimesi +1000 yapmaz Isverenler icin.
Ama sonucta o dili de kullanirsin da bu ödenmez ( tabiki herkes Böyle degil ? Yanlis bilmiyorsam
Tabi ki de 1000 tane 5 yildiz hotel var Antalyada birinden biri iyi degerlendiri bence ;)
Özel sektör öneririm. İstanbul'da daha kolay bulur ve yüklü maaşlar alırsın fakat Antalya için bir bilgim yok.
Cevap
4Cevap
Muhtemelen Balkanlarda doğup büyüdün sen
Pazarcikli misin yoksa?
Bunların yerine İngilizce olsaydı daha iyi olmazmıydı 😀
Arkadan Geliyor ;)
Dil arttıkça maaş da mı artıyomuş
Bir dil Bir Insan 5 Dil 5 Insan Maasi mi desem :)
Ingilizce harici pek isine yaramaz
Valla A1 Seviyesindeyim B2 Ye kadar Okuyacam , zaten Almancayla cok sinonim kelimeler var o yüzder rahat olacak bence.
Olur olur
örneklere bak mesela
Almanca : wie kann ich Ihnen helfen?
Ingilizce : , how can I help you?
Hic bi benzerlik yok
Simdi alamnca Bilmediginiz gibi anlayamazsiniz Gramer olarak Fazla farklilik yok ;) Ama Tabi ki de var. Almanca Cok zor bir dil !
Lisede ben de gordum kimse zorlanmıyordu
Gecen bi Hotelin ( Antalyada ) Websitesine baktim Almanca dili ile. En az 5 Hata buldum Gramer yazi ve Kelime cümle kurulumunda. bunu Gören Alman cok rahat anlar oranin Kalitesini ;) Bilmem Anlatabiliyormuyum. Ve bu Alman sirketinin Türkiye Temsilcisi
Haber verseydin arayıp
Asgari ücret versinler Düzelteyim ;)
otellerde animasyon ekibinde vs 7 alınır
Ac kalmaz ama zengin de olmaz
10 bin alır en az
asgari ücret
Niye o kadar az? Asgari ücret Gercekten Komik olur? Calisma daha iyi :)
Calismam ki Asgari Ücrete. Bukadar beceriyi Asgari ücrete teklif edene ben gitmem zaten ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar