Üniversite okumadım, çok mu kötü oldu?

Merhabalar arkadaşlar. Bundan 4 yıl önce üniversite sınavına girdiğimde güzel bir sonuç alamadım ve seneye daha iyisini yaparım diye mezuna kaldım. O süre içerisinde ailemizin dükkanlarıyla ilgilenecek vaktim oldu ve aile işinin içine girmiş ve orada çalışmaya başlamış oldum. Benimde işe katılmamla çok daha güzel bir seviyeye çıkarmış olduk işimizi. Yıl sonunda üniversite için güzel bir puan elde ettim ama hem aile işini hemde okul işini birlikte götürmek çok zor geldi gözüme o yüzden okula kayıt yaptırmadım ve günümüze kadar aynı aile işiyle devam ettim. şu an çalışarak elde ettiğimiz para ile kendime ait arabamda evimde var ve istediğim gibi alışverişlere çıkıp para harcayabiliyorum özgürce. Çok sıkı çalıştığımı ailemde bildiği için hiçbir harcamalarıma karışmıyorlar. Zaman içerisinde kendi kendime 4 dilde öğrenerek geliştirdim de kendimi. Fakat çok bir arkadaş çevrem olmadı üniversite ortamına girmediğim için. Bazen eski arkadaşlarımı görüyorum, keşke üniversite okusaydın vs. diyorlar aklım karışıyor istemsiz. Sizce üniversite okusaydım daha mı iyi olurdu benim için?

Üniversite okumadım, çok mu kötü oldu?