İngilizceden sonra hangi dil öğrenilmeli almanca mı rusça mı?
Almanca
Rusça
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Almanca şirketlerle veya avrupayla çalışılacaksa önemli bir dil bununla birlikte zor da bir dil kapının da bir cinsiyeti var masanında dolabında her kelimeye ayrı çekimler ve özneye göre değişiyor almancanın zor kısmı o çekimlemeler her birini ezberlemek lazım
Turizm sehrinde yasiyorum almanlarin cogu ingilizce anlayabiliyor. ama almancada ruscadan daha kolay geliyor bilemedim ya
Kararsiz kaldim fjskd
Rusça da zor asıl olay ne işine yarayacağı rusya ekonomik olarak pek iyi bir ülke değil almanya bir sanayi devi avrupanın en büyük ekonomisine sahip dünyada da 5. İlerde büyük şirketler de çalışmayı düşünüyorsan veya avrupaya gideceksen almanca iyi bir tercih olacaktır. İstersen 2 sini de öğren karar senin : )
@osiossi Almanlar ingilizce bilse dahi kendi anadillerini konuşmak isteyeceklerdir aynı Türkler gibi ayriyetten Almanya da yaşayacaksan Almanca şart sadece Alman şirketlerde kontakta bulunup iş yapacaksan da gerekli olur en azından + ile başlarsın inkar etseler de milliyetçi oldukları doğru öyle olmak zaten
Bu her meslek ve gilişim alanına farklılık gösterir lakin eğer gelişim açısından diyorsan Çince veya Arapça öğrenmen senin için çok daha avantajlı olur. Onun dışında hangisine daha çok ilgin varsa onu öğrenmeyi de tercih edebilirsin.
Cevap
11Cevap
Almanca bence
ben olsam pek bilinmeyen dil seçerim ya dadüşmanı olduğum çökertmek istediğim bir devletin ve ya örgütün (PKK gibi), daha sonra dilimi geliştiririm içlerine sızarım birkaç kişilik ekibim ile ardından milli istihbarat teşkilatına bu bilgileri sızdırırım anonim olaraktan.
Almanca Avrupa'nın en yaygın olarak konuşulan dili. Tabii gelecek planlarına göre bir karar vermen gerekiyor.
İş konusunda almanca derim ama genel olarak bir dil bileyim diye uğraşıyorsan rusça öneririm
italyanca öğrenebilirsin bunları beceremezsen diğerlerine göre kelimeler daha akılda kalıcı ama biraz daha telaffuz uzun
Rusların zaten geneli ingilizce biliyor.
Kadının biri ingolizce bir sey sordu bön bön baktılar ingilizceden anlamiyorlar
Arapça öğren lazım olacak.
Öğkk
Rusçayı ne yapacan 😂😂😂😂
Turizm sehirlerine cok rus geliyor
yarın turist gelmese işsiz kalacan
Fransızca veya ispanyolca daha iyi
ARAPÇA öğren bence
Neye hangi kültüre ilgin varsa
Almanca.
Tabii ki de deutsch
Almanca