Lütfen kari̇yer hakkındaki̇ bu soruma cevap verebi̇li̇r mi̇si̇ni̇zzz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirimmm💜?

Birkaç meslekk hakkında eğer bilginiz varsa bana da bilgi verebilir misiniz? Öncelikle "Ergoterapi, Siyaset bilimi ve kamu yönetimi, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık-Tanıtım, Ağız ve diş sağlığı, Tibbi laboratuvar teknisyenliği, Karşılaştırmalı Edebiyat, Paramedik, Sosyoloji, Uluslararası ilişkiler, Havacılık yönetimi, İktisat (iktisadi ve idari bilimler) Maliye, Çocuk Gelişimi, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Odyoloji Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, bankacılık sigortacılık-Sigorta memuru vs gibi gibi, Optisyenlik, Fizypterapist, ilk ve acil yardım teknisyenliği,"

Bu yazdıklarımdan bir tane veya 1-2-3-4-5-6 tane bile bölüm hakkında bilginiz varsa (Önü açık mı kolay iş bulunabilir mi vs gibi gibi) rica etsem benimle paylaşır mısınızzz? 💚(kusura bakmayın çok uzun oldu ama bilginiz dahilinde olan 1 bölüm hakkında bile bana yorum yapabilirsiniz çok sevinirim 💜
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayabilir misinizz
Lütfen kari̇yer hakkındaki̇ bu soruma cevap verebi̇li̇r mi̇si̇ni̇zzz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirimmm💜?