Hesap konusunda bende iyiyimdir. Gerçekten Türkiye de iş yok değil. İş veren uyanıklığı var. Sorun burada. Bakın yabancı kim varsa gönderelim. Sanayilerde her yerde işçi fiyatları nasıl yükseliyor.
Falan filan okudum diyenler, siz eğitim sisteminin varoşluğunu bilmiyorsanız. Bu sizin sorununuz. Başımızda devlet yok istihdam sayısını hesaplayacak. O sadece sınavı yapar parasını alır. Siz kendiniz bir devlet olup, bir mimara veya mühendise ihtiyaç var mı demelisiniz? Siz diyemiyorsanız diyecek birileri çıkar elbet. Onlara danışın.
2 yıllık bölüm bulamıyorum şaka gibi, hedef koymam lazım ki motivasyonum olsun, istek olsun fakat koyamıyorum. 1 sene hazırlanmak desek 2 sene okumak, 3 sene sonunda ne yapacağımı düşünüyorum. Sonra da kendimi ailenin işe gir dırdırını çekerken buluyorum
Yani ben 2021 de üniden mezun oldum stajımı yaptım şu an çalışıyorum para kazanıyorum 2027 de kendimi emekliye ayırmayı düşünüyorum daha da çalışmak istemiyorum
Ben de mimarım kızı çok iyi anlıyorum. Şöyle göz ölçümünün işe yaradığı alternatif meslek dalları varsa çalışırız. Market kasiyerliğine bile okeyim şu an. 😌
@__SimonDiyorKi__ estağfurullah önemli değil biraz ağır konuştun üstelik sana bireysel olarak bir şey söylememiş olmama rağmen ama her neyse özür dilemek de bir erdemdir, teşekkür ederim.