Eğitim & Kariyer Üniversite okunacak güzel bir şehir önerir misiniz? Baharsızxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Geç oldu ama sonunda üniversiteye gideceğim Güncellemeler+1 yıl Bu kadar mı? Üniversite okunacak güzel bir şehir önerir misiniz? Cevapla Üniversite Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Eskişehir'i çok övüyorlar ya da Antalya'yı. 0 6 Yorumla Baharsızxxx +1 yıl Kocaeli? Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl İstanbul'a yakın, sanayisi gelişmiş ve şehir hayatı iyi bir yer. Bence olumlu. Yorumla Baharsızxxx +1 yıl Bence de :) Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl O zaman hayırlı olsun. Bölüm ne olacak? Yorumla Baharsızxxx +1 yıl Karar vermedim Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Sayısalcı mısınız? Yorumla
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aydın, Muğla, Eskişehir, Antalya 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 399 cevap paylaştı. Antalya Eskişehir İzmir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskişehir'i çok övüyorlar ya da Antalya'yı.
Kocaeli?
İstanbul'a yakın, sanayisi gelişmiş ve şehir hayatı iyi bir yer. Bence olumlu.
Bence de :)
O zaman hayırlı olsun. Bölüm ne olacak?
Karar vermedim
Sayısalcı mısınız?
Aydın, Muğla, Eskişehir, Antalya
Antalya Eskişehir İzmir
Girne.
Eskişehir
Bölüme göre değişir o? Bölüm tercihin ne olacak?
Sakarya
Bursaa
Ankara