...
Unutamadığınız bir lise anınız var mı?

...
Hocanın sınav günü sınav olduğumu unutması ortada sınav kağıtlarının olmaması ve hocanın traktörle gelip sınav kağıtlarını yetiştirmeye çalışması bu olayı hala unutamıyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çook var çok. İlk aklıma gelen fizik hocasının araba anahtarını dızlayıp bahçede arabayla son ses müzik açıp turlamıştım 😂
Sonuç disiplin , babam okula geldı bir dünya tantana 🥺
Çok Var Ama Hepsi Kötü Anıyla Dolu En İyi Beni Es Geç
-Vesselam-
Öyle bir an oldu ki bayılmak istedim ve Sonr dedim niye bayılmıyorsun bayıldım ama gerçek değil yani numara da sayılmaz ama en yakın arkadaşım hep benle dalga geçti bayılazaaaaam dedi hep bana 😥
Çok var ama bir çocuğun kavgada taxxağını patlatmıştın
Bir gece okulda kaldık gizlice ahaha çok güzeldi aksiyon filmi gibiydi 😂😂😂
Lise uzakta kaldı ama çok yaramazlıklar vardı valla 😂
Kütüphanede bir belgesel izliyorduk. Yanımdaki kızı 1 saat boyunca okşadım. O da beni okşayarak boşalttı
Sınıfta kız arkadaşımın, kapı önündeyken kalçasını yandan orama doğru vurup erkekliğimi hissettikten sonra arkasına dönüp gülmesi
Sevgilim vardı öğlen arasında sınıflarda yiyişiyorduk 😃
Sınıfta pencerenin kenarında Ayça diye bir kız 12 sınıfta oral seks çekmişti hala aklimda
erkekler ne kadar iğrenç ve sapık 🤮
benm lise anılarım hep çok kötü o yüzden hiçbirini unutamadım
uzun eşek oynarken arkadaşın kaşı elbise asılan askılığa çarptı hastaneye ben gittim yanında iz kalmaması için uyuşturmadan dikmişlerdi asdasdassadas
Bı pπşt vardı onun yüzünden hiç 1. Olamıyordum bı gün denemede 1. Olup onu geçmiştim sonra yksde de o bana gecirmisti
Baya cok var lise anim
Var ama aklıma gelmiyor
Eteğim açılmıştı tüm okulun önünde
Ben sevdiğim çocuğa bakarken merdivende yere yapışmıştım +benim de eteğim açılmıştı çocuk her beni gördüğünde başka yerlere bakmak yerine önüne bak diye dalga geçiyordu 😂😂
Dur yaw daha lise bitmedi eklenir yeni anılar
dedikodular var dokemicem ajfhdj
Yok gibi
İlk okul var
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş