Eğitim & Kariyer Elbistandan öğretmen var mı aramızda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum 😁 Güncellemeler+1 yıl Elbistan'da görev yapan yok mu? Elbistandan öğretmen var mı aramızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Arabistan olmaz mı 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ortaokul mezunu musun Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Evet hocam😊 Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla Dark_Man37 +1 yıl 🙈teşekkür ederim hocam. Siz ne mezunusun acaba🙄 Yorumla
varmııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Ben varım ama öğretmen değilim 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen üni öğrencisisin değil mi bı yerden tanıyorum. Hatta sporla ilgili bir bölüm okuyorsun. dur çıkaracağım 😁 Yorumla varmııı +1 yıl Ahaha sus tamam ifşa etme 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Doğru mu hatırladım 😂 bı de öğrencileri pomeme filan hazırlıyorsunuz sanırım. hakketen doğru mu hatırladım ya😂 Yorumla varmııı +1 yıl Ya sus dedim ya şu an orada değilim dışardayim ama sus 😂😂😂 Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet var ne oldu ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hiç öyle merak ettim. 😁 Yorumla Honestchange +1 yıl Sizde mi elbistandasiniz öğretmen misiniz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Gizlisiniz ama☺️ Yorumla Honestchange +1 yıl Actim Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Orayı ülke sanarlar :) açıklama yap :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maraş'ın başka ilçesinde çalışan var olur mu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle meraktan sordum bı şey olacağı ya da olmayacağı yok.😁 Afsinde misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben Adıyaman sinirindayim :) Yorumla Soran +1 yıl Hımm☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzak yerde medeniyetsiz bir ortamda calışıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne arar öğretmen burada 1 1 Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Niye aramasın yaaa Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 333 cevap paylaştı. malatya olmaz mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napcam ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var napcan😂 5 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresinde ogretmensin Yorumla Soran +1 yıl Elbistandayım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sana sormak istediğim bir iki soru var ya nasıl ulaşırım Yorumla Soran +1 yıl Siz öğretmen misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, instami versem yazar mısınız bana bi Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ehvela1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arabistan olmaz mı 😀
Ortaokul mezunu musun
Evet hocam😊
Aferin
🙈teşekkür ederim hocam. Siz ne mezunusun acaba🙄
Ben varım ama öğretmen değilim 😅
Sen üni öğrencisisin değil mi bı yerden tanıyorum. Hatta sporla ilgili bir bölüm okuyorsun. dur çıkaracağım 😁
Ahaha sus tamam ifşa etme 😂😂
Doğru mu hatırladım 😂 bı de öğrencileri pomeme filan hazırlıyorsunuz sanırım. hakketen doğru mu hatırladım ya😂
Ya sus dedim ya şu an orada değilim dışardayim ama sus 😂😂😂
Evet var ne oldu ki
Hiç öyle merak ettim. 😁
Sizde mi elbistandasiniz öğretmen misiniz
Evet
Gizlisiniz ama☺️
Actim
Orayı ülke sanarlar :) açıklama yap :))
Yalnizsin anlasilan😊
Maraş'ın başka ilçesinde çalışan var olur mu?
Öyle meraktan sordum bı şey olacağı ya da olmayacağı yok.😁 Afsinde misiniz
Yok ben Adıyaman sinirindayim :)
Hımm☺️
Uzak yerde medeniyetsiz bir ortamda calışıyorum
Ne arar öğretmen burada
Niye aramasın yaaa
Başkabyerden öğretmen olmaz mı😂
malatya olmaz mı
Napcam ki
Var napcan😂
Neresinde ogretmensin
Elbistandayım ben