Merhaba arkadaşlar, ben gassal olmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bu mesleğin psikolojisini nasıl kaldırabilirim bu mesleği çok yapmak istiyorum (değişik gelebilir size) çevrenizde bu mesleği yapan var mı? Varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim (kırıcı yorum yazmasanız sevinirim)
güzel ablacım seninde ilgin olsaydı gider karaca ahmete bir gassal ile görüşürdün prim yapmak için saçma sapan şeylerle gelmeyin nerden geliyor aklınıza allah aşkına kaç gün düşündün acaba merak ediyorum birde gizliden sormuş hay allah trollüğe evrim geçirtmişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hhhhm pamuk tıkamayı seviyorsun demek !!! necrofilimisin acaba
Bilgin varsa yaz boş yorum yapma
güzel ablacım seninde ilgin olsaydı gider karaca ahmete bir gassal ile görüşürdün prim yapmak için saçma sapan şeylerle gelmeyin nerden geliyor aklınıza allah aşkına kaç gün düşündün acaba merak ediyorum birde gizliden sormuş hay allah trollüğe evrim geçirtmişsin
burada boş yapan varsa oda sensin bıktık ya vallla bırakın artık yakamızı
Prim yapmak veya trollemek amaçlı sormadım sadece günahımı alıyorsun nasıl düşünürsen düşün
neyse seçeceğin meslekte bol şans kardeşm bence tavsiyeme uy bir mezarlıkta gassal ile konuş
burada kime sorarsan sor niyetin ciddi de olsa buranın trolü çooook olduğundan herkes aynı tepkiyi verecektir
Evet, Söylediğiniz mantıklı yapan kişiden öğrenmek daha doğru olucaktır.
Ama içimizde ölenleri yıkayamazsın değil mi?
Onlara abdest işlemez boşuna yorulmayalım
Neden istiyorsun bu mesleği
Hem manevi yönden hemde ölüm gerçeğini aklımdan çıkarmamak için
Anlıyorum seni psikolojnin kaldırabiliceğine inanıyor musun
Önceden ölü gördüm (kuzenimi) ve etkilenmedim ama feci şekilde ölmüş cenazeleri alışma süresi nasıl olur bilmiyorum
Anladım eğer etleri parçalanmış insan resimlerine bakabiliyorsan yapabilirsin bence
napcan gassallığğı knk
Bilgin varsa yaz boş yorum yapma
neden olmak istiyosun
Manevi yönden yapmak istiyorum
bilmem sana baglı karakterin nasıl ölü gördün mü hiç
Gördüm açıkçası korku hissi uyanmadı
bilmem yapabilceni düsünüyosan
Feci şekilde ölen hastaları kaldırabilir miyim onu düşünüyorum sadece gerçi herşeyin bir alışma süresi olur
zoro lur knk bence yapamassın emin degilsin cünkü
zor is manevi yon diyosan din hocası ol knk bunlar psikolojik seyler zorlanırsın
Din hocası olamam lise mezunuyum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum
bence yapamzsın knk
baska bisey düsün dinle ilgiliysen
Aklıma başka bişey gelmiyo 🥲
üniversite okusana niye okumuyosun gassallık psikolojik hem maası da az
dinine baglıysan hocalık yapman daha iyi olur senin icin ilim ögretmek daha sevapmış
Üniversite kazandım ama maddiyattan dolayı devam edemedim
üzüldüm dorusu ama bu isin de parası az ğsikolojini bozar bence gece rahat uyuyamazsın
Haklısın her yiğidin harcı değil ben bunu iyice düşünüyüm
baska memurluklara bak bence