Eğitim & Kariyer "Adsm Asi̇stanlığı" sizce nasıl bir meslek? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Güncelleme "Adsm Asi̇stanlığı" sizce nasıl bir meslek? Cevapla Meslek Soruları En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bence zor olabilir 0 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Kanlı :) diş hekimlerine kemik tozu ve implant pazarlamıştım bir dönem özellikle işin içinde cerrahi varsa sağlam mide gerekebilir 😅 0 0 Yorumla
kcmdmxmdmmc Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bakmayin sarı saçlı olduguma ben asyaliyim Bakmayin mavi gözlü olsuguna ben afrikaliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence zor olabilir
Kanlı :) diş hekimlerine kemik tozu ve implant pazarlamıştım bir dönem özellikle işin içinde cerrahi varsa sağlam mide gerekebilir 😅
Bakmayin sarı saçlı olduguma ben asyaliyim
Bakmayin mavi gözlü olsuguna ben afrikaliyim
Bı bok bilmesem de bu konu da meslek meslektir
Iyi bi meslek