Sanırım Dolandırıldım Yardım?

Benim yaklaşık 3 sene önce falan bi ajansa başvurum vardı. O zamanlar olumlu mu sonuçlandı olumsuz mu hatırlamıyorum aradan da yıllar geçti zaten 1 ay önce genden fotoğraflarımı güncellememi istediler ama çok sık mesaj atıyorlardı ben de yapıyım lanet olsun bidaha yazmasınlar dedim fotoğraflarımı güncelledim. 3 hafta sonra Beni aradilar işte başvurununuz olumlu sonuçlandı sizi bilmem en otele görüşmeye bekliyoruz gibisinden ben de tabi ilk defa gidiyorum bi deneyimim yok bi heyecan bi heves gittim sonra benden kayıt ve fotoğraf için her hangi bir ücret talep etmediklerini söylediler ama işte yeni sezon projeleri için online oyunculuk eğitimi almam gerektiğini söylediler. Ben de kararasız kalsam da kabul ettim. Benden eğitim için 1160₺ para istediler ödemeyi de 2 ay sonra yapmam için bi senet imzaladık. Tabi ben giderken hiç yapım şirketinin adını bilmiyordum önden araştıramadım eve geldim araştırdım şikayetlerin olduğunu öğrendim. Bilindik bi yapım şirketi de değil gibi. Ne yapmam lazım ödemeyi yapmadım henüz online eğitimide girmedim ama kağıt senet falan imzaladım. Vazgeçmek istiyorum ama korkuyorum da yardımcı olabilir misiniz? Bi'Bilen falan varsa hiç bilmiyorum ne yapacağımı açıkcası?
Sanırım Dolandırıldım Yardım?