Eğitim & Kariyer Sosyal medya konularında ücretsiz eğitim alınabilecek bir platform var mı? blueberry_sena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biraz ilgiliyim ve bu konuda daha da gelişmek istiyorum. Var mı öneriniz? Sosyal medya konularında ücretsiz eğitim alınabilecek bir platform var mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Eğitim Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Youtube da var sanırım ama isimlerini bilmiyorum 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tamamen ücretsiz değil ama bazı konularda üniversitelerin ücretsiz böyle olanakları var. İstanbul üniversitesi örnek. 1 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Açık öğretim değil mi o? ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl İşletme enstitüsü diye yazarsan orada çıkar. MEB onaylı sertifikalar da mevcuttur. Açıköğretim yok ki orada.
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önerim var eğitim platformları yerine formlara gir 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Mesela, hangilerini takip etmeliyim? Yorumla SAblaK +1 yıl Blogger a bakabilirsin yabancı kaynaklara da bakabilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yotube var 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Önerebileceğin bir isim var mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Youtube da var sanırım ama isimlerini bilmiyorum
Tamamen ücretsiz değil ama bazı konularda üniversitelerin ücretsiz böyle olanakları var. İstanbul üniversitesi örnek.
Açık öğretim değil mi o?
İşletme enstitüsü diye yazarsan orada çıkar. MEB onaylı sertifikalar da mevcuttur. Açıköğretim yok ki orada.
Önerim var eğitim platformları yerine formlara gir
Mesela, hangilerini takip etmeliyim?
Blogger a bakabilirsin yabancı kaynaklara da bakabilirsin
Yok galiba
Yotube var
Önerebileceğin bir isim var mı?
Google