Selam ben üniversite öğrencisiyim. Kyk yurdunda kalıyorum ve şartlar berbat 🤢🤧 odada 3 kişi kalıyoruz. 2si de sosyal medyada influencerlık yapıyor. Biri 58k diğeri 12k takipçili.
ben öyle bisey yapsam sülalem ağzıma sîçar net. Bende tüm akrabaların engelli olduğu farklı bir Instagram açtım. Rahat rahat paylaşım yapiyorum ve hesabim gizli.
3 gün önce arkadaş storysinde benimde olduğum videoda beni etiketledi etiketten önce 3000 takıp isteği vardı şu an durum bu 👇👇👇

Normalde çok güzel biriyim. Besyo okuyorum. Spor yapiyorum fiziğim gayet güzel olduğunu düşünüyorum.

Sizce hesabı açık yapıp influencerlık başvurusu yapsam ve olsam sapık, eşkiya dadanması ve ya akrabalarım görmesi gibi bi durum olabilir mi? Ucunda çok iyi paralar var ve ben aylık 4000tlye çalışmak yerine influencer olmak istiyorum 😕 sizce nasıl cesaretimi toplarım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Akrabaların, ailen illa görür bir gün orası kesin ama kötü bişey yapmıyorsun ki çokta iyi düşünmüşsün.
Apple Watch alabilen bir haldeysen çok da kötü durumda değilsindir be :D
Aynen aynen apple watch 😏
aa değil mi? markası nedir acaba güzelmiş cidden görünüş olarak da.
Ol bence bişey olmaz hatta daha iyi bir fikir vereyim onlyfans hesabı aç
nasıl bi riski olabilir ki
Her yer sapık eşkıya katil kaynıyor. Yan odadaki arkadaşımın belalısı var. Sosyal medyada Her gun farklı hesaptan mesaj atıyordu kapattı hesabı sonra telefonunu bulmuş whatsapp dan hergun farklı numaradan yazdı. Sonra arayıp. mesaj atamaya başladı. Numara değiştirdi yine buldu! Savcılığa 3 ay önce şikayet dilekçesi yazdık bisey yapmadılar kız dışarı çıkmaya korkuyor yanında 3 kişi ile okula gidip yurda ışık hızıyla geliyor
11k takipçi isteği mi var
Evet 11k idi şimdi 12100 küsür 😄
ya bırak meşhur olucan kızım daha rahat ifşa edersin rahatsız eden olursa
sonra beni unutma ama fkfkg bir popş arkadaşım olsun
Güzel hikaye jsjxnsnxmsn
İnfluencer ney