Yani güven üzerine konuştuğumuz bı konuda yoktu. Bı hatam oldu özür diledim kendisinden.. o da sorun değil dedi.. hemen arkasından da böyle bir mesaj yazmış. Ne anlamaliyim. Sizce normal mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eger ilgin yoksa, ciddiyetini birakma, arana ciddi bir mesafe koy
Ben de cevaben aynen şöyle yazdım;
"Yaa çok güvenilir biriyimdir Ali bey, hisleriniz doğruyu söylüyor 😅
Şaka bı yana ben de aynı şekil. Çok teşekkür ederim ☺️ "
Aynen böyle yazdım. Şimdi karşılık vermiş mi oluyorum zarfina karşılık yoksa gayet normal ciddi bı mesaj mi oldu sizce
Tamam, bekledigi cevabi almis, bundan sonra nasil yataga atarim hayallari ile yasar.
Pardon da niye yatak ya niye hemen fesat düşünüyorsunuz? Müstehcen hiç bi cümle yok orada.. kalbiyle sevmiş olup flört etmeye calisiyor olamaz mi neden hemen artniyet arıyorsunuz. ?
Filmin sonunu bize ilerde anlat, olmaz mi? Bu senaryolari artik biz biliyoruzda, siz ancak magdur olduktan sonra akliniz basiniza geliyor.
bı soru sordum ve bu teorinin altını doladurabilecegin bı öngörü aciklayamadin. Tamamen hislerle. Karşı tarafı tanımadan etmeden.. siz öyle olabilirsiniz yani karşı cinse hep art niyetle yaklaşan ama keşke genelleme yapmasanız
Karar ver sorumu, teorimi, öngörümü? Ya sahis yönetici diyorsun, senden iyi bir pozisyonda, sende anlasilan, mevkisine tav olmussun, iliskiye sicak bakiyorsun, o mevkisini istismar etmeye hazir sende senden üstün gördügün mevkide biriyle gelecek hayalllerindesin. Istismar icin cok iyi bir ortam bunu anlamak icin benim öyle bir düsüncede olmam gerekmiyor, art niyetim olmasi gerekmiyor, durumu kavramamak icin baya mal olmak gerekiyor.
Orasi isyeri, isyeri flört, ask, sevgili bulma yeri degil, isinize bakin. <yarin beklentileriniz karsilanmaz veya iliskiye baslarsin pismanlik olur, isinde, calistigin yerde huzur kalmaz.
Birincisi, teori ve öngörü aynı anlamlardir. Neden farklı anlamalrmiş gibi lanse etmeye çalıştım, anlamadım?
İkincisi , yönetici olunca ne oluyor , yönetici sevemez mi? Bence sende aşağılık kompleksi var. Öyle biri ancak sana göre sevemez ciddi düşünemez, kullanır atar.
assagilik sensin, üstelik zeka özürlü, tam yataga atilmak icin bacaklari acmis bekleyen. Madem yönetici oluyorsa ne oluyor neden yöneticim vurgusu ile soru sordun? Birkere ayni isyerinde calisiyorsun, isyerinde flört, iliski icinmi calisiyorsun?
üslup kimliktir. Seviyesiz geri kafalı bir cahil olduğun şu yazdığın satırlarda açığa çıkıyor. Sana açıklama yapmaya bile değmez. mahalledeki dedikoducu insanların tayfasinda ve emsalindesin. Sen anlamazsın boş ver. Seviyene düşmüycem
Seviyeme zaten cikamazsin, yöneticelere yürümekle cikilmiyor, seviye yapilmiyor.
olayi bilsem soramak isterdim neys egizlisn merka ettim
Herkesin size yürümeye çalıştığını zannetmeyi bırakın 😒 Adamdan özür dilemişsin o da sana erkenden güvendiği için pişman olduğunu belirtmeye çalışmış, hepsi bu.
Saçmaladın o anlamda söylemedi. Aramız gayet iyi
Zarf atmış işte sen düşersen muhabbeti devam ettirecek aklındaki yere doğru
Ben de cevaben aynen şöyle yazdım;
"Yaa çok güvenilir biriyimdir Ali bey, hisleriniz doğruyu söylüyor 😅
Şaka bı yana ben de aynı şekil. Çok teşekkür ederim ☺️ "
Aynen böyle yazdım. Şimdi karşılık vermiş mi oluyorum zarfina karşılık yoksa gayet normal bı mesaj mi oldu.
Valla bence dalgaya vurma gibi ama alibeye göre karşılık olabilir işine nasıl gelirse öyle anlicak artık 🤣🤣🤣
Ahahh evett
Asilma metodu.
Seni istiyor
Dostça bı mesaj olabilir mi sizce
Hayır dostça değil
Sana yürümek istiyor. dikkat et
yürüyor tatlım
Sana yürüyor sanki