Her mesleğin zorluğu vardır derler ama cidden var mı, kolay meslek yok mudur dünyada?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her mesleğin zorluğu vardır derler ama cidden var mı, kolay meslek yok mudur dünyada?

Var bi arkadaşım çalışıyor ünlü bi firmada türkeyenin en büyğk beyaz eşya markası yaptıgı iş söylenen şehre gidip 3-4 gün orada ki bayilerin stok kontrolünü yapıyor bu süre zarfında şirketin ayarşadıgı otelde kalıyor ve gerğ kalan 26 gün boş şirkete bile gitmiyor lise mezunu ben 2üni bitirdim işsizim ve aylık-satıştan pirim-6 aylık prim - ev-araba-yakıt yardımı-yemek kartı-çocuk yardımı-sigorta - giyim çekleri-tatil çekleri falan var ben aklımı yitiriyodum keşke nöyle işim olsa insan kıskanıyor ister istemez
Cevap
14Cevap
Kolay meslek yoktur
Yeteneğin olan, sevdiğin meslek kolay meslek olur. Hatta kendini çalışıyormuş gibi hissetmezsin. Sevmediğin meslek ise zulüm gibi gelir.
Kişiler sevdikleri meslekleri yaparlar ise kendilerine kolay gelir ama en kolay görünen mesleğin bile zorluğu vardır
Sevilen meslek zor olmaz, zor olan sevilmeyen, istenmeyen zorunlu yapilan meslektir
Sevdiğin meslek kolaydır, hatta meslek değil yaşam biçimidir.
Hayır yok. Her mesleğin kendince zorlukları vardır. Uzaktan davulun sesi hoş gelir çoğu zaman ama.
cafe işletiyorum..
diğer işlere göre daha kolay ve zevkli..
Yutubır olcan yutubır.
Sevdiğin iş kolay gelir
Milletvekilliği
Sevdiğin işi yaparsan kolay gelebilir
Her mesleğin kendine göre bir zorluğu vardır
Bence yoktur
Vardır
Yoktur
Milletvekilliği?
Yoktur
Yok tabiki
Hiç bir şey kolay değildir