Allah ım neden ben?

Allah ım neden ben diyecek duruma geldim resmen herkes bodruma gidiyo oraya buraya gidiyo yaşıtlarım evde yatıyo ben eve9,10 da geliyorum bumu dünyanın adaleti millet baba parası yiyor onu yapıyo bunu yapıyo ben tıkaldım kaldım buraya ne izin alabiliyorum ne bişey yapabiliyorum 9 gün bayram tatilinden bile yararlanamıyoruö 2 gün memlekete gidelim diyorum patronun ağzı yamuluyo onu bile zorla alıyorum o kadar yoruldumki canıma tak etti artık Allah bir yerden sınıyo işte eve gidince o kadar rahatlıyorumki bütün sorumluluklar üstümden kalkıyo daha yaşım 18 ben bu hayatı seçmedim kendi ellerimle hayatımı mahfettim zaten bazen o kadar kalabalığızki canım çıkıyo yarım saat-1 saat dolmuş bekliyorum bide gidiyorum dükkanda ezikleniyorum sürekli kalbim taştan zannediyolar herhalde nefret ettirdiler meslekten arkadaşlarıma diyorum bırak işi diyolar gelecekte ne yapıcam peki diyorum en olucam abim benden hep zeki biriydi matematiği yapardı sadece sınava 1 gün çalışarak taktirler teşekkürler alırdı ben hiç çalışmazdım ama ne çalıştığım zamanda matematikten anlamazdım mezun olmadan okulu bıraktım kuaförde çalışmaya başladım 1 sene oldu hala bazen kimse yokken ağlıyorum millete bakıyorum canım sıkılıyo ne birine anlatıyorum aileme anlatıyorum beni anlamıyolar altın bilezik tutuyosun elinde diyolar kaybetme diyolar işim için ama kimse beni anlamıyo bazen iki duvarın arasında sıkışmış gibiyim bazende işimi seviyorum sevmek zorundayım en azından diyolarki ooo bi gelin yapıcan dünyanın parasını alıcan da bilmemne 17 yaşında başladım işe geri dönsem dönemem ne yapıcam ne zekiyim ne burdaki işte iyiyim patronum geri kaldın diye azarlıyo gidiyorum tuvalette ağlıyorum geri dönüyorum diyolae ağlamak en kolayı ne yapayım şurama kadar geldi aileme diyoeum evde dursan hep evdeyim diyecekmişim keşke öğretmen olsaydım diyoeum en azından çocuklara bi yararım olurdu bazende elimdeki bu fırsatı kaybetmeyeyim diyorum of çok bunaldım diyorım Allah ım bana bi işaret gönder diyorum o da olmuyo lüften benim gibi olanlar veya benimke konuşmak isteyenler paylaşabilirmi

Allah ım neden ben?