Yabancı dilim yok maalesef. Sadece lisans mezunuyum. şu an çalıştığım yerde aldığım maaş 5.500 inanın yetmiyor sinirlerim bozuldu. Şöyle güzel paralar kazanabilecegim yer sektör var mı öneriniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
gecen bir tanidigimla konustum ayni durumda o asgari aliyordu ve uc yildir orada calisiyor
tabi ki herkes daha fazlasini hak ediyor ama demek istedigim buna razi ol degil, sanirim o kadar kolay degil sana fark katan bir kaliten yoksa
alanin disina mi baksan?
Biraz tuhaf gelebilir ama sahibe olabilirsin hem ev işilerindende kurtulursun parada kazanırsın tabi tercih senin
Aylık maaşın kadar da kazanırsın
Sahibe ne ya anlamadim
Erkekler genelikle ayak fetişi olanlar hem para karşılığı hemde ev işlerini yapmak klşulu ile sana kölelik yapıyor sende ödül olarak ayaklarını yalamasına öpmesine izin veriyorsun gibi
Canım benim gibi insanlar için paradan çok daha değerli şeyler vardır. Mesela şeref onur namus gibi. Hani insani insan eden özellikler.. Tabi sen bunu bilmezsin. Yazikk.. 🤮🤮
Ayağında namus meselesi olduysa vay halimize
Sevgilim ya da eşim olamayan adam ya da adamlar niye bana dokunmasına izin vereyim? Kafadan kontak misin ya. Ayağında namusu mu olur diyor
Mezuniyetin neydi ve hangi şehirde çalışıyorsun?
Lisans kocaeli
Fethiye, Kaş gibi bir yere taşınıp otellere cv bırakmanı tavsiye ederim, lisans mezunu olarak muhasebe ya da işletme departmanlarında iş bulabilirsin
orada napicam sanki garsonmu olucam. Aklım olsaydı zamanında ucak hostes olurdum. akilsizim iste
Ekler misin beni
Hayır
Yetmez tabiki ya ekstra part işlerde çalışabilirsin burada aldığın maaşı avans olarak alıyor millet
Part ne iş yapabilirimki.
akparti iktidardan dusmedigi surece is de bulamassin maasinda yetmez ben sana soyleyim
Herkesin durumu aynı... farkli meziyetlerin olmalı... bu sitede bulunanlarin büyük cogunlugu ya asgari ucretli, ya da ogrenci...
OKul okumayın diye boşuna demiyoz o kada sene masraf yapıyon aldığın para 5.500 onun yerine 4 sene çalışıp birikim yapsaydın daha iyiydi
Çoğu kişi ek iş yapıyor
Yeteneğin olduğu bir konuda özel ders verebilirsin
Özel ders verebilcek yeteneğim yok maalesef:/
bir şeyler satabilirsin
burada bu maaştan fazlası yok maalesef ancak yurtdışında farklıdır
Lcwaikikiye başvur orada yükselebilirsin bölümünde uygunmuş
Fakir alabilirsin 5.500 iyi ama yetmiyorsa ek iş bulmayı dene
Only fans var abla ayda 50 k garanti
Teknoloji anlamam
Para yetmez bu enflasyon canavarı varken
Artık kimsenin aldığı maaş yetmiyor ki
Yeteneklerin nelerdir
Satış pazarlama iyi
Merhaba ne mezunusunuz?
lisans isletme
Niye Herkese erken bana geç yazdınız
Şimdi gördüm niye özellikle yapayım ki bunami takildiniz
Yok ben takılıyorum da böyle şeylere size özel değil acayip biliyorum huy işte
İzletme mezunu piyasada maalesef çok iş sıkıntısı var
İmkanın varsa kpss hazırlansaydn bu sene keşke ama vakit geldi
herkes aynı durumda inan
Mezuniyet ne uzerine
İşletme
Meslek ne
Meslek satış üzerine 8 yıldır aynı firmadayim ve çok pintiker maaş konusunda iyi iş bulsam çıkcam
memur ol
Memur olmak kpss ile atanmak kolay mı. Kolay olsaydı özel sektörde sürünmezdim zaten
Banka sinavlarina gir
yok.
Mezuniyetin nedir?
Lisans
aktif olduğun veya yapabilirim dediğin bir meslek dalı var mı?
Keşke bı meslegim olsaydı. İktisat işletme ekonomi bu bölümü okuyanlar boş. Vasıfsız maalesef. Napacagimi bilmiyorum bende
peki daha önceki iş tecrübelerin var mı?
8 yıldır aynı yerdeyim satış departmanı. Pintinin tepkiler prim de doğru düzgün vermiyorlar
Satış sektöründe bu kadar uzun süreli olman senin için bir artı sadece başkalarının cebini değil kendini düşünmen gerekiyor artık ben de 12 yıldır satış sektöründeyim