Eğitim & Kariyer Arkadaşlar bir sene boyunca lisede okula gitmezsek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor SADECE YAZILILARA GİRERSEK BUNUN TEK ETKİLEYECEĞİ ŞEY BELGE ALMAMAK MI?Acil... Arkadaşlar bir sene boyunca lisede okula gitmezsek? Cevapla Lise Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Macakızı_H Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır devamsızlıkdan direkmen sınıfta kalırsın bunun yerine açık öğretime geçmeyi düşünebilirsin? 0 4 Yorumla Macakızı_H +1 yıl Ama şöyle bir şey varsa 12. sınıfsan eğer devamsızlık sayılmıyor onlarda :) Yorumla Soran +1 yıl 12. sinifim Yorumla Macakızı_H +1 yıl O zaman sıkıntı olmaz ama sen yine de ara sıra git okula Yorumla Soran +1 yıl Haahahahhahah Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İki kere sınıfta kalırsan açık öğretime geçersin diye biliyorum. 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sınıfta kalırsınız. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 661 cevap paylaştı. Devamsizliktan kalip atilirsin daya nolcak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Evet Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Sinif da kalirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla Kslgkn +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla Kslgkn +1 yıl Ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Gitmek istemiyorum 12de okula🙄 Yorumla Kslgkn +1 yıl Neden ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır devamsızlıkdan direkmen sınıfta kalırsın bunun yerine açık öğretime geçmeyi düşünebilirsin?
Ama şöyle bir şey varsa 12. sınıfsan eğer devamsızlık sayılmıyor onlarda :)
12. sinifim
O zaman sıkıntı olmaz ama sen yine de ara sıra git okula
Haahahahhahah
İki kere sınıfta kalırsan açık öğretime geçersin diye biliyorum.
Sınıfta kalırsınız.
Devamsizliktan kalip atilirsin daya nolcak
Emin misin
Evet
Devamsizlik yok mu
Sinif da kalirsin
Emin misin
Evet
Of ya
Ne oldu
Gitmek istemiyorum 12de okula🙄
Neden ki