Bence pek sorun yaşamazsın çok geç bırakmıyorlar. Lisedeki öğlenciden daha erken çıkarsın diye düşünüyorum genel olarak tüm günler olmasa da. 23.30 baya geç bir saat eve gidebilirsin bence binip. Öğrenci işlerini arayıp öğrenirsen gideceğin bölümle ilgili sana ders programlarını atsınlar sen de bak. Daha güzel olur
Bir öğretmene ulaşıp isteyebilirsin. Ben yatay geçiş yapmadan önce bir öğretmenimden yardım istemiştim daha hiç tanımadan yardım etmişti. Sadece bir mail atacak zor değil mail olarak iste
Yavrum derken üslubuna dikkat et okulla ev arası yürüyerek 40 dk o saatte dönmem sıkıntı olur mu ıspartada o saatte dışarıda olmak sıkıntı mı ordaki insanlara göre soruyorum. Ben Ankara da 2 de bile dışarı çıkıyorum. Ama ısparta nasıl bi yer hala bilmediğim için tedirginim
Takılma böyle kezban şeylere yavrum filan😏 bi bitmedi bu gericilik , Sorun olmaz orası çok genç bi şehir öğrenci ve asker var sadece asker haftasonu var o da 17 ye kadar , gerisi hep öğrencilerin çık gez , trabzon da da çok rahat , kadınlar sokaklarda
Sen kendi hadsizliğini kezban benzetmesi yaparak kapatamazsın. Bu gericilik değil kadın ya da erkek olsun sana yavrum diyerek konuşsa ne kadar hoşuna gider. Tanımadığın biri söylüyo bunu sana aşırı rahatsız edici ve itici
Çok agresifsin çoook 😏 iyaş park a git go kart yaparsin , Ankara lokantasi var oraya gidersin hala duruyor mu bilmiyorum , 40 dk yurume cok guzelim , ispartada merkez o kadar surmez sen cok distasin galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ikinci öğretim tercih etmemeye çalış çok istisnai bir bölüm değilse
Neden
zor olur çünkü okuması. gündüz uyuycan akşam okula gideceksin sınavları sosyal hayatın yaşam stilin değişcek çok da kolay değil
Bu ilk üniversitesim değil gündüz çalışmayı düşünüyorum ben ıspartada yaşayan biri cevaplarsa diye yazdım
Tamam anladim nasil istersen ben ilk gibi düşündüm
Yürüyerek kaç dk? Akşama kalmıyorlar o kadar iö okuyan çok arkadaşım vardı
Yürüyerek 40 dkmış 23:30 da son otobüs varmış
Bence pek sorun yaşamazsın çok geç bırakmıyorlar. Lisedeki öğlenciden daha erken çıkarsın diye düşünüyorum genel olarak tüm günler olmasa da. 23.30 baya geç bir saat eve gidebilirsin bence binip. Öğrenci işlerini arayıp öğrenirsen gideceğin bölümle ilgili sana ders programlarını atsınlar sen de bak. Daha güzel olur
Telefonu açıp da atacaklarını hiç sanmıyorum. Hiç bir zaman ulaşamazsınız :) ısparta da yaşayan biri cevap yazar diye attım sorumu
Bir öğretmene ulaşıp isteyebilirsin. Ben yatay geçiş yapmadan önce bir öğretmenimden yardım istemiştim daha hiç tanımadan yardım etmişti. Sadece bir mail atacak zor değil mail olarak iste
Ikıncı öğretimler kalkmadi mi tüm turkiyede
Hayır neden kalksın üniversite bu gündüz çalışmak istiyorum ya da yatmak istiyorum. Üniversitesiye alakadar etmez.
Bende 2. öğretim mezunuyum bizden sonra kalktı sanıyordum demek bizim üniversitede kalktı, yaşıma bakma o yanlis
Ben orada askerliğimi yaptım yavrum her yere yürüyerek bile gidilir küçük şehir dert etme
Yavrum derken üslubuna dikkat et okulla ev arası yürüyerek 40 dk o saatte dönmem sıkıntı olur mu ıspartada o saatte dışarıda olmak sıkıntı mı ordaki insanlara göre soruyorum. Ben Ankara da 2 de bile dışarı çıkıyorum. Ama ısparta nasıl bi yer hala bilmediğim için tedirginim
Takılma böyle kezban şeylere yavrum filan😏 bi bitmedi bu gericilik ,
Sorun olmaz orası çok genç bi şehir öğrenci ve asker var sadece asker haftasonu var o da 17 ye kadar , gerisi hep öğrencilerin çık gez , trabzon da da çok rahat , kadınlar sokaklarda
Sen kendi hadsizliğini kezban benzetmesi yaparak kapatamazsın. Bu gericilik değil kadın ya da erkek olsun sana yavrum diyerek konuşsa ne kadar hoşuna gider. Tanımadığın biri söylüyo bunu sana aşırı rahatsız edici ve itici
Çok agresifsin çoook 😏 iyaş park a git go kart yaparsin , Ankara lokantasi var oraya gidersin hala duruyor mu bilmiyorum , 40 dk yurume cok guzelim , ispartada merkez o kadar surmez sen cok distasin galiba