Eğitim & Kariyer Okuyor musun, çalışıyor musun? GünlükYaşamda Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Okuyor musun çalışıyor musun? Okuyorum Çalışıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Okuyor musun, çalışıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Okuyorum 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Okuyorum onumuzde ki sene calisma hayatina basliycam 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emekliyim ev işi yapıyorum yalnız yapılacak her ev işi.. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çalışıyorum ama okumak için gelecek yıl sınava gireceğim. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Çalışıyorum özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çalıyorum , dızcıyım ben 😂 Çalışıyorum 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Yıllardır ticaret yapıyorum iyi böyle 0 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Yüksek lisans bitti sadece çalışıyorum artık 0 0 Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İkiside değilim. Sınav sonuçlarını bekliyorum 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı. 1761 den beri çalışıyorum 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı. maalesef okuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Okuyorum
Okuyorum onumuzde ki sene calisma hayatina basliycam
Emekliyim ev işi yapıyorum yalnız yapılacak her ev işi..
Çalışıyorum ama okumak için gelecek yıl sınava gireceğim.
Çalışıyorum özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim
Şuanda her ikisinide yapıyorum
Çalıyorum , dızcıyım ben 😂
Çalışıyorum
Akademide Okuyorum :)
Hem okuyor hem çalışıyorum
Yıllardır ticaret yapıyorum iyi böyle
Yüksek lisans bitti sadece çalışıyorum artık
İkiside değilim. Sınav sonuçlarını bekliyorum
1761 den beri çalışıyorum
sınav sonuçlarını bekleyen işsizim
çalışıyorum