Üniversiteye tercih olarak vereceğim nasıl bir yer tarif eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
universitesi guzel
yobaz insanlarla dolu bir mekan
Nasıl yani yerel halk mi
evet
Niye yaa kıyafet giyimine mi karışıyorlar
Ya çoğunluğu öyle mi diğer insanlar dışarda rahat giyinemiyor mu cidden
yok birinin cikipta nasil bunu giyersin dedigini gormedim ama giydigin kiyafete gore yogun sekilde goz tacizi var evet.
Ya knk çok sinir bozucu ayıp aaa çok ağır konuşuyorsun yakıştıramadım sana her neyse sohbeti burada sonlandırıyorum kendini ağır gösteren ukala insanalardan nefret ederim
ne dedim de la manyak misin
Hee öyle ise başka tabi o her yerde var
Yooo cevap alamamaktan en nefret ettiğim şey kişisel algılama öyle aşırı gıcık kapıyorum yanlız sen değil arkadaş ortamında da öyle 🥴
Ben mesaj atigimda senin mesajını yeni gördüm 🤣. Neyse
e cevap verdim ya allam bi normal yok neyse hadi i. g
Knk ben mesajı artarken senin cevabını görmedim kuzum yani senlik bir şey de değil nefret ettiğim bir şey sende ediyorsunudur bence
etmiyorum
Allah aşkına burcun ne
tahmin xmwmdmekkd
Akrep
kova
Yaa cidden cekimiyorsunuz
Kova bir arkadaşım var bugün engel attım ona sırf görüldü atiği için kfkddk neyse sen öyle değilsin ama işte tek derdiniz para
eminim sana cok bile dayanmistir o arkadas engellemen isabet olmus 😄
Ya gözünü seveyim Sabah günaydın diyorum görüldü atiyo nasılsın diyorum gördü atıyor cidden çok gıcık değil mi
e konusmak istemiyo dwmek ki sen niye zorluyosun anlamadim
senin burcun balik mi
Yaa cani isteyince aaaa regl oldum benimle ilgilen demesini iyi biliyor ama çıkarcı puşt ckdkdkfk
A-K-R-E-P
arkadasini i like mskwmxkwmdks
he oki
Ya cidden aşırı iyi niyetliyim biliyormusun bütün arkadaşı onu bıraktı diye santaj yaptı bir adam ona kızdı diye tekerleğini patlattı bende içinde biraz iyilik var diye umursuyorum yoksa hiç degmiyor bir ara yavru kediye süt verdi ya o gözüme geldi biraz aaa içinde bir melek var diyorum yoksa oho ho şeytanın önde gideni sende bu özellikler yok dimi ckfkfkf
var var bende de var engellesen iyi olur 😆
Ölsem onla çıkamam aşık falan da değilim ben daha sakin biriyim ve sevgiyi merhameti herşeyden üstün tutarım azda seytanliğım var ama kimseye zararım olmaz🥴
Ya knk 3. Sefer engel attim sonra her defasında çıkarıyorum kindar değilim 🤣
Sora hiçbir şey olamamış gibi selam canikomm nasılsın diyorum klasik akrep erkeği
Yaaa ya cevap versen ağlicam bak djdkfkdkf
Bu arada telefonun eski yenile bence
o nerden cikti be
Yaa şimdi sıkıcı bulmuşsundur sohbeti değiştireyim dedim acaba ne desem ne desem falan filan aaa kızın telefonu var en iyisi ondan bahsedeyim öyle işte
Düşüncemi yalan soylemeden sana aktardım bebek gibiyim yaa
dimi dimi neyse kanki iyi geceler sana
Aman bee kanki ilk kez saçmaldim sana kısmet oldu kb xjxdk
İyi geceler kankişkooo rüyanda beni gör
Aslında güzel ama sosyolojik olarak insanlarıyla biraz zor. Ama büyük şehirlerlerin dışında üniversite okuyacaklar için iyi bir şehir. Öğrenciye uygun denebilir. Gerçi ne okumak istediğine bağlı
Hangi bölüm. Hiç tavsiye etmem
Kxdkfk niye yaa
Edebiyat
Hangi şehirden geleceksin? Valla kanka aktivite yok bişey yok ot gibi şehir. İnsanları soğuk bilmiyorum değisik. Kampüs güzel ama yeşillik. Sakinlik istiyosan gel. Kayseri işte bildibgin😁
Sende orada okuyorsun knk
Ebet
Ooo ne güzel yer ayırt bana o zaman kfdkfk
Knkiş yaa üniversitesondeki insanları nasıl peki serseri tipli ukala insanalar var mı orada
Edebiyatta değilim ama insanlar sakın ya serseri pek görmedim. Mezunum bu sene inş
Hadi hayırlısı ya bende Siirt'te okuyorum öylesine 2 yıl tercih verdim işte maksat boşta kalmamak her haltını gördüm artık ırkçı mi desem, cimri mi desem , Pembe terlikle lgbt desenli corapla gezen arkadaşı mi desem manyak ve hiç sevmediğim bir ortamdi
Ahaha degisikmis. Kayseri temiz istersen gel değişiklik olur.
Ok knk oraya gidip biraz vaftiz olalım gfhgg
Ne okuyosun? @Pembistann
@Çikopit iktisat
Hımm mühendislikteyim ben de
@Çikopit güzel😁 ben mezun xjwjxjzz
Ben de mezunum
Yaşamıyorm orada ama fena bi yer değl
Öyle diyorsan öyledir 😀
Bi kaç defa gitmişlğim var tabi 😂 fena bi yer değil ama tutucu insanları var
Ya benim için önemli değil ama çoğunluğu nasıl Kürt mü
Bunu sormuş olmazsn Türklerin en yoğun olduğu bölgeler oralar kanka 😅
Aaa cidden fjdkfkd
Sey knk ya iklim olarak nasıl bir yer
Soğuk bi yer malum erciyes dağı orada rakımın yüksek olduğunu burdan anlayabilirsin 😁 insanları muhafazkar öğrencilere biraz bunu dayatıyorlar ama şehir düzenli temiz güvenli olay pek olmaz bizim adana giibi değil mesela 😂
Aaaa adana öyle bir ortam var ki orada kayserinin zıttı kcdkc
Adana rengarenk 😂😂 ÇÜ de çok güzeldir buraya gel geleblyorsan
Arkadaşım çağırdı zaten 🤣 gel misafir ol pavyona falan gideriz kiz falan ayarlarım diyor dkfkdk hiç benlik değil aslında ben daha böyle nasıl desen dışardan görsen ne saygılı efendi çocuk dersin o biçim bir karakterim var az da şeytanlık var ama belli etmem
Neyse tamamen koptum kb djkd
Kayseri o zmn tam senlik 😂 ayrıca pavyon mu kaldı şu devir de la
Aynen adama bak pavyon diyor bana dkdkc son olarak insanlar nasıl açık saçık mi giyiniyorlar ya da çoğunluğu mütevazi mi
Muhafazakar dedim ya tesettürlüleri görme ihtimalin daha yüksek ama dekolte ve rahat kıyafetler zor görürsün
Üniversite öyle değil gibime geliyor ama muhafazakar olması sorun yaratmaz benim için
Üni illaki bi tık daha iyi ama free bir ortam bekleme
Neyse coğrafya kaderdir kdfkdk ama açıkçası benim için sorun teşkil etmez olmadı Diyarbakır'da okurum oda değişik bir yer