Eğitim & Kariyer Benden altı yıl sonra üniversiteye başlayan kardeşim bugün mezun oldu. Ailecek çok fenayız, nasıl sıyrılırım bu işten? Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yıllardır konusu açılmayan mevzu bana döndü, şakalarla başladık bugün…dkdkdmdmdmdmddmdmdmdm Benden altı yıl sonra üniversiteye başlayan kardeşim bugün mezun oldu. Ailecek çok fenayız, nasıl sıyrılırım bu işten? Cevapla Üniversite Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Boş ver kanka yetenekli olduğun bir konu mutlaka vardır oradan devam et 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Üzülme aga geç olsun güç olmasın ha mk dememişsin bu arada gözümden kaçmadı ahjds 0 8 Yorumla Azathoth +1 yıl Bazen unutuyorum. 🥺 Yorumla BanaNeHa +1 yıl Aga Kadıköy'den aldığın küpelerin vardı naptın onları asjsaj baya güzeldi Yorumla Azathoth +1 yıl Birilerine verdim onları da küpeler aynı, şekli hiç değişmiyor.Dkdkddkdkdk Yorumla BanaNeHa +1 yıl aga beee ama sana daha çok yakışıyodur kesin dssd Yorumla Azathoth +1 yıl Orasını bilmiyorum, yan yana görmek gerek.Dkdkdmddm Yorumla BanaNeHa +1 yıl hangimizde daha güzel durmuş cevap verin mkler diye soru aç hdsjsdj Yorumla Azathoth +1 yıl Arkadaşla kıyaslama olmaz, bunun cevabını alamayacağız galiba mk.Dkdkddkdmdmdm Yorumla BanaNeHa +1 yıl Haklısın Mkardeş ahdjjs Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hangi bölümden mezun oldu? 0 1 Yorumla Azathoth +1 yıl Denizcilikli bir şeyler kanka, akademik olaylara pek ilgili değilim.Dkdkddkdmdmdmdm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boş ver kanka yetenekli olduğun bir konu mutlaka vardır oradan devam et
Üzülme aga geç olsun güç olmasın ha mk dememişsin bu arada gözümden kaçmadı ahjds
Bazen unutuyorum. 🥺
Aga Kadıköy'den aldığın küpelerin vardı naptın onları asjsaj baya güzeldi
Birilerine verdim onları da küpeler aynı, şekli hiç değişmiyor.
Dkdkddkdkdk
aga beee ama sana daha çok yakışıyodur kesin dssd
Orasını bilmiyorum, yan yana görmek gerek.
Dkdkdmddm
hangimizde daha güzel durmuş cevap verin mkler diye soru aç hdsjsdj
Arkadaşla kıyaslama olmaz, bunun cevabını alamayacağız galiba mk.
Dkdkddkdmdmdm
Haklısın Mkardeş ahdjjs
Hangi bölümden mezun oldu?
Denizcilikli bir şeyler kanka, akademik olaylara pek ilgili değilim.
Dkdkddkdmdmdmdm