not: Maelesef kursa gidebilcek bir imkanım yok.
Merhaba. İngilizcem şu an b1 orta seviye falan unuttuğum şeyler var ama biraz tekrarla onları hatırlayabilirim sanırım hadi b1 başlangıç diyelim farketmez. Ben ingilizcemi ciddili geliştirmek istiyorum ve nerden baslayacagimi bilmiyorum. Bir suru video izledim kelime ogrenmektir kitap okumaktir bir sürü site falanda var, paralı parasız uygulamadır, dizi/muzik'tir, kendini maruz bırakmaktır bunları biliyorum ama kafam o kadar karisik ki hangisinden baslayip kac saat caliscagimi, nasil yapcagimi, uygulayacagimi bilmiyorum bana gerçekten etkili yol önerebilir misiniz? iste defter tut şunu şunu yap falan tarzı. Buna gercekten ihtiyacım var.(+anlama var gibi speaking ve cumle yazmada biraz eksik var)
Merhaba. İngilizcem şu an b1 orta seviye falan unuttuğum şeyler var ama biraz tekrarla onları hatırlayabilirim sanırım hadi b1 başlangıç diyelim farketmez. Ben ingilizcemi ciddili geliştirmek istiyorum ve nerden baslayacagimi bilmiyorum. Bir suru video izledim kelime ogrenmektir kitap okumaktir bir sürü site falanda var, paralı parasız uygulamadır, dizi/muzik'tir, kendini maruz bırakmaktır bunları biliyorum ama kafam o kadar karisik ki hangisinden baslayip kac saat caliscagimi, nasil yapcagimi, uygulayacagimi bilmiyorum bana gerçekten etkili yol önerebilir misiniz? iste defter tut şunu şunu yap falan tarzı. Buna gercekten ihtiyacım var.(+anlama var gibi speaking ve cumle yazmada biraz eksik var)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben lisede sürekli 5 kere kelimenin ingilizcesini ve Türkçesini yaziyodum bunun sayesinde öğrendim ayrıca sürekli yabancı dizi film izledim diziyi izlerken ingilizce altyazili bı şekilde izle gramerin yoksa YouTube da Emrah hoca k4english bı hoca daha vardı ama unuttum adını bunları izle sürekli kelime yaz oku tekrar et telefonunu İngilizce yap ingilizce sarkilar dinle sonra o şarkının ingilizce halini yazdır onu oku söylemeye çalış
Kurs falan fasa fiso bitane online oyun bul mesela pubg ordan yabancı bi ekiple sık sık oyun oyna ingilizcen gelişir veya bunun için siteler var zaten karsındaki gerçek insanlarla pratik yapıyorsun.
youtube da videolar var oynatma listesi hazırlıyorlar onları düzenli olarak takip edebilirsin. metin çevirileri yapabilirsin kendi kendine
Kelime öğrenerek
+ zamanlar fiiller
Alfabeden
Dizilerle destekle