Eğitim & Kariyer Site görevlimiz bu sene tıp falan geliyor mu dedi, sizce dalga mı geçti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yks ye girdim sonucu sordu Dalga geçmiş Dalga geçmemiş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ... . Site görevlimiz bu sene tıp falan geliyor mu dedi, sizce dalga mı geçti? Cevapla Fal Soruları Site Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Seni önceden nasıl tanıdığına, kendini nasıl tanıttığına bağlı. 0 0 Yorumla
AllisonPark Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl şaka yapmış sana a dalga geçmiş tıp zor kazanılıyo ya ondan 0 0 Yorumla
iveiveiveiveive5 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl senin nasıl bi öğrenci falan olduğunu bilmiyosa dalga değil bence 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Evet dalga 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Banada öyle geldi Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 391 cevap paylaştı. Gayet samimi... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni önceden nasıl tanıdığına, kendini nasıl tanıttığına bağlı.
şaka yapmış sana a dalga geçmiş tıp zor kazanılıyo ya ondan
senin nasıl bi öğrenci falan olduğunu bilmiyosa dalga değil bence
tıpı da kazanamıyosan yaşama zaten
Evet dalga
Banada öyle geldi
A'yı seçecektim, yanlışlıkla B'yi seçtim.
Gayet samimi...
sen daha böyle şeylere takılacaksan işin zor
Dalga denizde olur dayı de
Sanki
Grlmiyor mu
Dalga
Ona neymiş