Eğitim & Kariyer Çalışıyor musunuz? Mesleğiniz nedir? 0tollerans Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Site ortalamasını merak ettim 😀 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Çalışıyor musunuz? Mesleğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Öğrenci 0 0 Yorumla
Sadeşık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Çalışıyorum, ziraat mühendisiyim, mesleğimi yapmıyorum, başka bir sektörde çalışıyorum. 0 6 Yorumla 0tollerans +1 yıl Neden Yorumla Sadeşık +1 yıl daha karlı Yorumla 0tollerans +1 yıl Mantıklı diğer sektör ne Yorumla Sadeşık +1 yıl Gizli tutmayı tercih ediyorum Yorumla 0tollerans +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Sadeşık +1 yıl rica ederim 🙏😉 Yorumla
Kurɑbiyecɑnɑvɑrı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Allah hiç kimseyi Sabah alarmi ile uyanacak bir hayatla sinamaz inşaalla 0 0 Yorumla
Kedilerbeniyer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çalışmıyorum ama hep bir koşturmaca içerisindeyim bunu nasıl başarıyorum hiç anlamıyorum 0 0 Yorumla
hacer1122344 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Öğrenciyim kral ikinci üni okuyup büyük adam olacam 😒🤦🏼♀️😀😀😀😀 0 0 Yorumla
Namühim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yaz tatiline girmiş öğretmenim 😁 0 3 Yorumla 0tollerans +1 yıl Branş ne 😂 Yorumla Namühim +1 yıl Rehberlik Yorumla 0tollerans +1 yıl Dersten kaçmak için rehberlik öğretmenine giderdik 😂 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı. Boş gezenin boş kalfasıyım 0 0 Yorumla
SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gıda mühendisiyim. Çalışıyorum evet 0 3 Yorumla Doctor-Strange +1 yıl Kolay gelsin Yorumla SushidekiKurt +1 yıl Sağol Yorumla Doctor-Strange +1 yıl Rica ederim Yorumla
hazalghk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl öğrencilik :D 1 2 Yorumla 0tollerans +1 yıl Bölüm ne😀 Yorumla severimsormayi +1 yıl senin meslek zor ya Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemşireyim bilader 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet çalışıyorum 0 3 Yorumla 0tollerans +1 yıl Meslek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avukat Yorumla 0tollerans +1 yıl Okey Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diyetisyenim 0 4 Yorumla 0tollerans +1 yıl 1 dilim cevizli baklava mı 1 dilim fıstıklı baklava mı daha fazla CL 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az bir farkla cevizli baklava fazla😂 Yorumla 0tollerans +1 yıl İyi ki fıstıklı seviyorum😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az bir farkla dedim yalnız😂 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 664 cevap paylaştı. Güvenlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öğrenci
Çalışıyorum, ziraat mühendisiyim, mesleğimi yapmıyorum, başka bir sektörde çalışıyorum.
Neden
daha karlı
Mantıklı diğer sektör ne
Gizli tutmayı tercih ediyorum
Anladım teşekkürler
rica ederim 🙏😉
Allah hiç kimseyi Sabah alarmi ile uyanacak bir hayatla sinamaz inşaalla
Çalışmıyorum ama hep bir koşturmaca içerisindeyim bunu nasıl başarıyorum hiç anlamıyorum
Öğrenciyim kral ikinci üni okuyup büyük adam olacam 😒🤦🏼♀️😀😀😀😀
Yaz tatiline girmiş öğretmenim 😁
Branş ne 😂
Rehberlik
Dersten kaçmak için rehberlik öğretmenine giderdik 😂
Yakında başlayacağım işe
Boş gezenin boş kalfasıyım
Gıda mühendisiyim. Çalışıyorum evet
Kolay gelsin
Sağol
Rica ederim
Çalisiyorum meslek bende kalsın.