Tyt ye giremedim. Ayt oturumuna girebilir miyim? Detaya bakar mısınız benim icin cok önemli?

Bu sene 3. girişim olacaktı ama giremedim sinava saglik sorunundan dolayi. Cok uzuldum, sabahtan beri ağlıyorum.

Simdi soyle bir durum var. Ben 2020 de tercih yaptim bir bolume yerlestim. 2021 de puanim kesilmesine ragmen tekrar sinava girdim. Gecen sene 2021 tyt de hem yapamamisim hemde puanim kesilmis. ösym ise puanimi hesaplarken 2020 deki tyt puanim ham olarak 200 ve uzeri oldugu icin dönüştürmüş,2021 tyt puanim olarak göstermiş.

Bu sene 2022 de bu uygulama son kez yapilacak 2023 icin kaldırıldı diye biliyorum. Simdi gecen seneki tyt puanimi ve siralamayi bu sene kullanabiliyor muyum? Sinava basvuru yapin diyor internette tyt oturumuna girmeseniz bile. Başvurdum. Ama tyt ye giremedim bugün. Yarin kendimi iyi hissedersem ayt ye girmek istiyorum eger puanim hesaplanacaksa.

2020 de ki puanımı dönüştürüp 2021 e yansıtmislardi. Siralama ve puanim ayni degildi tabi. O senenin siralamasini vermislerdi. Bu durumda 2022 icin de gecen seneki tyt puanim önceki senenin puani olmasina rağmen bu sene de baz alınır mı?

Bu benim icin cok önemli. Sabahtan beri sinava giremeyecegimi anlayinca inanilmaz uzuldum salya sümük ağlıyorum. Ayt oturumuna girme hakkim var mi bu durumda? Puanim hesaplanir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz daha yorum gelse iyi olurdu
Tyt ye giremedim. Ayt oturumuna girebilir miyim? Detaya bakar mısınız benim icin cok önemli?