Güncellemeler
+1 yıl
belki başka biri olsa ek tercihle girdikten sonra arkadaş yapabilirdi ama ben biraz çekingenim utangacım maalesef, yüzsüz de değilim istenmediğim yerde durmak istemem. o grup aralarına çağırmazsa kafama göre yanlarına gidip nasıl muhabbet edebilirim ki, itici olmaz mı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sohbet aç onları tanımaya çalış sorular sor kendini tanıt
onlar kendi aralarında konuşuyor sürekli, patavatsız şekilde yanlarına oturup kafama göre nasıl sohbet başlatabilirim ki
Şaka yapma yeteneğin varsa şakalaş gül dalgaya al falan
anlatamadım galiba, kendi aralarında konuşuyolar şaka yapıp kendim mi gülecem şakaya
Sende gir ozaman araya ne desem olmaz diyosun sen bilirsin aralarına girmek kendini sevdirmek istiyorsan bunları yapacan dünyaya bir kere geliyoz kaybedecek bişeyin yok
olmaz demiyorum da yapamam gibi geliyor, çekingenim maalesef galiba özgüven eksikliğinden dolayı
Bende çekingenim ama bu dünyada çekingenler dışlanır kendi özgüvenini topla ya şimdi ya da hiç kaybedecek bişeyin yok en azından niyetini anlarlar direk onlara bende sizin guruba katılmak istiyorum de
grupları 12 kişi o yüzden daha çekingenim kızlı erkekli, ülke dışından geleli baya oldu o zamandan beri arkadaş yapamıyorum. üniversitede yaparım diye kendimi avutuyordum üniversiteye maalesef ek tercihle girdim. şansızım bu hayatta, ben de okulun başından başlasaydım illaki gruplara katılırdım :(( sağ ol yine de tavsiyen için
Geç değil sen özgüvenli gözükürsen onların ilgisini daha çok çekersin
ahhh ah keşke özgüvenli gözük diyince gözükülse :((
Tipin nasıl neye benziyorsun tarzın iyi mi
boy var (1.90) kilo 75 tip olarak çirkin değilimdir belki ama yakışıklı da değilim, spor yapıyodum yazın tekrar başlicam, burnumu beğenmiyorum burnumu yaptırıcam. bakalım özgüven gelecek mi, zaten kendimi beğenmediğim için özgüvensizim. sınıftakilere bakıyorum yüzlerinde sivilce yok tertemiz, benim alnımda kuruluk var galiba ve bazen sivilce çıkıyor 1-2 tane daha çok sivilce izi var
Nemlendirici kullan
nivea iyi mi, ve sivilce izlerinin üstüne de mi süreyim geçirir mi
Yazsana bana özelden
+3 xper istiyor
Takip attım sana
Çok zor bence onlar önceden tanismis kaynasmis yani araya girmek çok zor islerine derslerine yardım etcen de belki biraz gevşek yalakalik yapcaksin
adaletsiz dünya
Şahsen yalnız kalsam da çok takmayıp derslerime odaklanacağım, geleceğimden önemli değil ya
yalnızlık da kötü ama, derste dersi dinlemeye odaklanamıyorum resmen arkadaşlık yapamadığım için
Ben de bu durumu decalarca yaşadım ama elinden geldiğince derslerine odaklan ki bunlar çok aklıma gelmesin. Hem bu durumun geçici olduğunu hatırlat kendine sürekli. Bu arada ben de aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni
kız olduğun için yine de arkadaşlık kurabilirsin erkeklerle konuşsan, erkek olup kızlarla rahat konuşulmuyor yanlış anlaşılma durumu falan olur
Ya doğru şöyle bir avantajı var mesela bir çocuk vardı ne zaman gidip konuşsam sohbet ederdi benimle falan ama arkadaş olmadık yani sadece sohbet ettik biraz
Sen de benim gibisin, benim de yok arkadaş. Sanırım biraz yüzsüz olmak ve girişkenlik gerekiyor
evet maalesef
Selam ver tanış isimlerini falan sor
tanıyorum zaten, selam da veriyorum arada
O zamanla olabilecek bir şey takma kimseyi konuşmazlarsa konuşmasınlar okulda yoksa dışardan arkadaşlar edinmeye bak herkesle muhabbet et
1 yıl oldu, nasıl zamanla olacak
Bilmiyorum artık 😂