bu iki seçenekten hangisini seçersem dolu dolu yaşarım üniversite yıllarımı
kıbrıs
alanya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıbrıs'taki üniversiteler ücretli diye biliyorum ve ciddi anlamda bir ücret istiyorlar ayrıca sınıfta kaldığında falan da aynı şekilde yani maddi olarak bir sıkıntın yoksa git Kıbrıs'a hani hoş işte gitmedim nasıl bir yer bilmiyorum ama dediğim gibi maddi olarak çok zorlar seni eğer kendine güveniyorsan git yoksa öyle az bir birikimle falan olacak şey değilmiş
abim de kıbrısta ücretli okudu bana %50 gelebilir maddi durumumda bi sıkıntı yok kıbrısa bi kaç kere gittim küçük bi yer barları, sahilleri ve kumarhaneleri dışında özelliği yok o yüzden kafamı karıştırıyo
yani doğal güzellikleri elbette çok var ama hepsini 3 4 güne sığdırabilirsin
Burs kazanabilirsen sıkıntı değil,
Atatürk Öğretmen Akademisi ücretsiz diye duymuştum ne okumak istiyorsun bilmiyorum ama söyleyeyim dedim
@Gecedekiinci teşekkürler
Cevap
4Cevap
Kıbrıs yeterince pahalı. Önemli değil diyorsanız, iki taraf da sizi aslında fazlasıyla eğlendirecektir.
Eğer bir erkeğin kucağından başka bir erkeğin kucağına rahatlıkla gitmek istiyorsan her iki yerde senin için geçerli Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum buradayım kızlar okumaya gelip her türlü şeyi yapıyorlar
dolu dolu eğlenmek demek bir erkeğin kucağına rahatlıkla girmek midir senin ben beyin hücrelerini.
Ben Kıbrıs şıkkını sectim senin icin😆😆 gel guzel ortam yaparsin burada
ne kadar bozuk bi zihniyetin var ya kıbrısta kendini geliştemeyip aklı bacak arasında kalanlara hayret ediyorum abim de orada okudu defalarca da gittim senin takıldığın çevre öyle herhalde
Ahahaha cok güldüm ya😅😅
Kizim sen niye hemen kezbana bagladin oyle😂😂
dolu dolu yaşamayı kucaktan kucağa gezmek olarak düşünüp elit olmalıydım pardon
Burasi tam istedigin ortamda rahat ol
tm
Ozur dile benden barisalim
Dolu dolu yaşamaktan kastın ne
arkadaş çevresi ortamı falan
Okumaya değil vuruşmaya gider gibisin
Alanya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?