Ben bazı günlerde derslerime odaklanmakta güçlük çekiyorum. Çalıştığım ders keyifli olmasaydı çoktan bağımlısı olurdum. Her neyse zaten eğitimimi onun üstünden alıyorum. Basit bir bilgisayar nasıl oluyor da dikkatimizi dağıtıp bizi oyunlara sürüklüyor?
Odanızda böyle bir şey varken ders yapabilir miydiniz?
@sadeceerenn Windows 11 çok dandik ve hantal bence. Windows 7 ve hatta XP bile Windows 11'e bin basar. Windows 10 gayet iyi bir sistemdi. Windows 11'i para için ortaya attılar. Fırlama bir sistem oldu vista gibi dandik :D
Yani hantallığa yorum yapabileceğim bir deneyimim yok. Tek bilgisayarım bu ve bu bilgisayarda win10 hiç kullanmadım. Zaten 980pro var istesede yavaşlayamıyor.
Valla windows 11 yine de yavaşlar. Böyle sapık bir sistem görmedim. Uygulamaların kullanışlığı gitmiş. Paint, Not Defteri falan çöp olmuş. Sistem gereksinimleri de tamamen saçmalık. Windows Vista gibi fişi çekilip 10'a geri dönmeleri lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok zor hayır
Şu windows 11'i ortaya çıkaranın elini ayağı kopsun. Windows 10'a sınırsız destek politikasına geri dönülsün :D
W11 iyidir. Windows 7 den sonra ilk defa güzel geliyor bir işletim sistemi.
@sadeceerenn Ben çalışırdım. Zamanı gelince çalışmayı, zamanı gelince oynamayı bilen bir insanım.
@
@sadeceerenn Windows 11 çok dandik ve hantal bence. Windows 7 ve hatta XP bile Windows 11'e bin basar. Windows 10 gayet iyi bir sistemdi. Windows 11'i para için ortaya attılar. Fırlama bir sistem oldu vista gibi dandik :D
Yani hantallığa yorum yapabileceğim bir deneyimim yok. Tek bilgisayarım bu ve bu bilgisayarda win10 hiç kullanmadım. Zaten 980pro var istesede yavaşlayamıyor.
Valla windows 11 yine de yavaşlar. Böyle sapık bir sistem görmedim. Uygulamaların kullanışlığı gitmiş. Paint, Not Defteri falan çöp olmuş. Sistem gereksinimleri de tamamen saçmalık. Windows Vista gibi fişi çekilip 10'a geri dönmeleri lazım.
Bilgisayarım neredeyse tüm oyunları kaldırıyor işten zaman buldukça oynuyom kafa raad
Benim de işlerimden birini bırakasım var. Bir de okul, bir de bilgisayar programları öğreneyim derken... bayılıyorum. Neyse sana iyi eğlencelerr
Çok iyiymiş. Ben zaten normalde de odaklanamam
canısı sen. Senin dersle ne işin olur ki?
Sana ne
Gıcıkj
😄
bunun yuzune bile bakmam
Bizim de işimiz gücümüz olduğundan
Muhteşem oda. Oyun da oynanır, ders de yapılır.
Teşekkürler, tam da öyle yapıyorum ama şu sıralar yorgunluktan yüzüne bakamıyorum. Ne dersin ne oyunun.
Bilgisayarım yok. Dersim de yok. 🤷🏻♂️
Evet, şu an yapıyorum.
Senin azmine ulaşabilecek bir insan tanıyamadım zaten
Bu azmin sonucu olumlu olmazsa o zaman sorun çıkar işte