Babanin batmasi, zenginken fakirlesmek, iflas etmek?

ben lise sona gidiyorum 5 gun sonra universite sinavim var. liseye gectigim yaza kadar hayatim cok guzeldi her istedigimi yapabiliyordum ev araba yazlik arsa her seyimiz vardi.. liseye gecerken babam sayesinde battik ve 4 yil asla toparlanamadik Şu an kirada oturuyoruz eskiden sahip oldugumuz her seyi cok ucuza satti ve babamla aram cok acik hayatimizi batirmasina ragmen gercekleri yuzune vurunca kabullenemiyor diger kardeslerim ve annemde hep suyuna gidiyorlar. ben hep gercekleri soyledigim icin aramiz cok bozuk ulkenin ekonomisi de malum bir daha hicbir zaman durumumuz duzelmeyecek gibi hissediyorum 4 yil oldu battikca battik psikolojim cok bozuldu cogu arkadasimin durumu gayet iyi ve ortalama bisi yapsalarda ozel okula gonderir babalari ama ben cok yalniz ve caresiz hissediyorum aylarca calistim uni sinavi icin ve uniyi kazansam da hicbir sey duzelmeyecek gibi hissediyorum aranizda ailesi batip duzelen veya batan var mi nasil yuzlestiniz bu durumla? psikolojim ciddi anlamda cok bozuldu ve ne durumumuzun duzelecegine umidim kaldi ne babamla aramin duzelecegine
Babanin batmasi, zenginken fakirlesmek, iflas etmek?