Her şeyden çok sıkıldım çok bunaldım artık gerçekten ölmek istiyorum?

Çok sıkıldım gerçekten çok sıkıldım. Üniversite sınavına 1 hafta kaldı ben bunaldım. Mezuna kalmış öğrenciyim geçen sene hedeflediğim puanı tutturamadım diye mezuna kalıp evde çalışmaya karar verdim. Bu bir yılı toplasanız anca 1 hafta dışarı çıkmışımdır onun haricinde hep ders çalıştım ders çalışmaya zorladım kendimi bazen o kadar yoruldum ki kendimi öldürmek istedim. Param yok elimi kolumu sallayarak diğerleri gibi özel üniversitelere gidemeyeceğim için ders çalışmak zorundayım, ama gerçekten bunaldım. Kimseye anlatamıyorum ama çok sıkıldım, netlerim yüksekti yine düşüş yaşamaya başladı şu son 2 haftadır benden hiç bir bok olmaz, matematiğe asla kafam basmıyor ama yüksek bir puan almak için onu da yapmak zorundayım her şeyi yapmak zorundayım, bu türk öğrencisinin çektiği nedir gerçekten bıktım, gezip eğlenme yaşımdayım şu an ama ne cebimde param ne de doğru düzgün akademik disiplinim var. Sınava son bir hafta kaldı başaramayacağım biliyorum, sadece bu son seneme yanıyorum. Ben gerçekten bıktım her gece ağlamaktan bir şeyi anlamayınca kitapla kafama vurmakta. Her şeyden herkesten bıktım. Stresten ellerimi saçlarıma attığımda oluk oluk saçlar geliyor elime, 8 kilo verdim, yemek yiyemiyorum, nefes alamıyorum allahım çok sıkıldım gerçekten çok bunaldım. Ölmek istiyorum ama ölmeye bile cesaretim yok
Her şeyden çok sıkıldım çok bunaldım artık gerçekten ölmek istiyorum?